Restaurante Bucuresti

Adresa: Prelungirea Ghencea, nr. 83
Telefon: 0760790342
0726875450
0746484362
www.aldenterestaurant.ro

Restaurant Al Dente

4

Al Dente Restaurant este “altceva”. Acel “altceva” care era tocmai necesar pentru cartierul Drumul Taberei-Ghencea. Cochet, curat, de bun gust si primitor ar fi cate ceva de spus despre acest loc.

 Restaurant Al Dente

 

Cu o echipa bine construita totul este in armonie. Se completeaza servirea cu bucataria si barul, aspectul si calitatea mancarii, promptitudinea personalului si dorinta lor de a fi pe placul clientilor.

Daca iti doresti ceva ce nu este in meniu, nu esti refuzat. Daca se poate onora pe loc (adica daca sunt toate ingredientele in stoc) se face, daca nu…esti invitat politicos pentru a 2-a zi sa iti savurezi mancarea preferata.

Pentru a te convinge ca sunt dedicati clientilor poti merge la meciuri mai importante, cand au promotii la bere, mici si pizza si , mai mult, fac concursuri pentru scor final si ofera premii atractive norocosilor. Intri imediat in atmosfera specifica fotbalului si pentru ca esti servit cu diverse antreuri din partea casei. Daca vrei sa stai pe terasa trebuie sa faci rezervare, este plina.

 

 

 

 

 

 

 

4 comentarii

  1. Gabriel Constantin on

    Foarte frumos. Mancarea este delicioasa, imi place ca fac paine in cuptorul lor si o servesc calda(mmmmm) , pizza minunata, de asemeni coapta direct in vatra(puteti vedea asta). Trabuie sa ma intorc pentru paste. De-abia astept.

  2. un restaurant cochet in care poti servi un meniu diversificat, o pizza pe vatra fff buna, servirea este ok, preturi de criza.
    multumim AL Dente ptr petrecerea organizata impecabil.

  3. Un restaurant care prin meniul oferit poate satisface orice gust. Mancarea este f gustoasa, preparata corect si frumos prezentata. Vinul f ieftin si f bun, cafeaua excelenta si serviciul profesional.
    Astept cu nerabdare sa incerc pastele Al Dente!

  4. Un restaurant care poate satisface orice gust. Mancarea este foarte gustoasa, corect gatita si foarte frumos prezentata. Vinul este f bun, f ieftin cafeaua excelenta si serviciul profesional. Astept cu nerabdare sa incerc pastele Al Dente.

Leave A Reply