Restaurante Bucuresti

Restaurant Arcade

4

Restaurant Arcade – restaurant cu specific international, situat in zona Aviatorilor, Bucuresti. Capacitate – 120 locuri in interior, deschis incepand cu orele 12.00.

Restaurant Arcade

Restaurant cu specific international, situat in zona Aviatorilor, Bucuresti. Capacitate – 120 locuri in interior, deschis incepand cu orele 12.00.

4 comentarii

  1. este cel mai tare restaurant din bucuresti.mancarea este delicioasa.merita toti banii.asa ambianta si mod de servire nu gaseti.felicitari!

  2. Mie nu mi s-a parut… Destul de rece atmosfera, iar mancarea e nu e rea, dar la preturile astea trebuia sa fie mai mult decat mediocra. Nici servirea nu mi s-a parut iesita din comun.

  3. Intre fripturi si jgheaburi

    Arcade nu este un restaurant rau. Doar ca in mod intentionat induce o confuzie referitoare la segmentul in care se plaseaza. Pentru o marti dupa-amiaza, la o bere si o fripturica ar fii foarte potrivit. Mancarea este bunicica, servirea rapida (poate chiar prea rapida – nu apuci sa mesteci ultimul fel si apare urmatorul) si zumzetul salii de mese si din bucatarie te acopera cu prietenie. Pentru o seara intima si eleganta insa, asa cum te-ar indemna cladirea si locatia, in mod cert nu o sa mai aleg Arcade. Am avut parte pe parcursul a 2 ore de o teorie extrem de bine documenata asupra modului de montare a unor jgheaburi, povestita cu satisfactie – tradata de tonul inalt in care era facuta – de inginerul din stanga mea. Poate vecinii de la peste 3 strazi distanta sa nu mai stie astazi cum se monteaza jgheaburi. Ma gandeam tragand cu urechea fara sa vreau de ce daca este atat de priceput nu ia initiativa sa repare ferestrele restaurantului care, desi foarte estetice, lasa sa patrunda curentul. Aparenta bogatie – la baie descoperi ceea ce nu putea fii acoperit (ca in cazul caloriferelor la cel mai mic pret, din otel, mascate in lemn) obiecte sanitare Romstal si Mondial. Curat insa (ar fii si culmea sa nu…). In rest, o harmalaie din toate partile. Meseni voiosi cu tonuri inalte, o bucatarie galagioasa si in care se petrec lucruri ciudate. Am avut surpriza sa comand un vin si sa primesc altul, bineinteles mai scump, greseala a fost si a mea ca nu am verificat. Dar si asa mi s-a intamplat sa intervin o data pentru a-mi fii umplut paharul gol. Preturi bune pentru ceea ce pretinde ca ar fii dar nu atat de bune pentru ceea ce este de fapt. Un restaurant sub mediu cu pretentii de restaurant de lux. Il recomand lui Dorel.

  4. marele vizir on

    intr- o vineri am facut rezervare pt a2a zi la ora 19. cand am ajuns acolo sambata la ora 19, am constatat cu stupoare ca ma aflam in mijlocul unui botez. probabil ca familia respectiva a veni sambata dimineata si a rezervat tot restaurantul iar ei au uitat sa ma anunte ( sic).

Leave A Reply