Restaurantul Bistro Mon Cheri are pretentii ceva mai ridicate decat ar trebui avand in vedere faptul ca preturi sunt ridicate si mai putin corelate cu serviciile pe care le ofera. Chiar daca amplasamentul este unul favorabil, nu reuseste sa asigure un succes evident.
Restaurant Bistro Mon Cheri
Are pretentii ceva mai ridicate decat ar trebui avand in vedere faptul ca preturi sunt ridicate si mai putin corelate cu serviciile pe care le ofera. Chiar daca amplasamentul este unul favorabil, nu reuseste sa asigure un succes evident.
7 comentarii
Acest restaurant este unul foarte econom, cu o servire foarte buna!
Preturile nu sunt deloc ridicate in comparatie cu altele mai nefavorabile!
Acest restaurant il voi frecventa de acum.
intradevar are pretenti f mari dar rezultate din ce in ce mai proate personal necalificat care nu stie indeajuns sa faca o atmosfera placuta clientilor totul se rezuma la tipete stres incontinu
Este un loc foarte placut, cu o deservire ireprosabila si cu una dintre cele mai bune bucatarii,
Merg de vreo 7 ani la Bistro Mon Cheri zona Dorobanti…ar trebui sa iau dividende, la cati bani am lasat acolo…eu si toate cunostintele mele, care au urmat sugestia de a merge acolo.
De vreo doi ani insa, asezamantul a luat-o in jos, cu calitatea mancarii si atitudinea personalului.
De patroni, ce sa mai zic, la ore da varf iti veti gasi ocupand cea mai buna masa dubla de pe terasa de 5 mese, captand toata atentia personalului, care nu mai da doi bani pe clienti…important e sa-i remarce sefii, care vorbesc si rad cat pot de tare si comanda specialitati si aranjamente, care nu sunt in meniu…deci nu le vei capata! fa-ti restaurant daca le vrei!
As trece si peste asta…de ce n-as recunoaste, ca poate e si putina invidie la mijloc…adica eu, daca as avea restaurant, as manca la concurenta?
Problema cea mare este mancarea, fratilor! Din ce in ce mai proasta si mai scumpa.
Cel mai tare m-a socat, la masa de adio de saptamana trecuta, ceea ce ei numesc in meniu cartofi prajiti – garnitura(un fel de mancare extrem de sofisticat, dealtfel…). Am primit cartofii taiati sub forma de cubulete cu latura de doua degete, pana aici nici o problema, cand ii gustai in schimb, simteai o crusta gretoasa, cu gust de ulei ranced, la suprafata si o moliciune stranie si apoasa in interior, ceea ce dovedea ca probabil fusesera fierti, cu ceva timp in urma, tinuti in apa si arsi putin in ulei ranced, la solicitatrea mea neinspirata….
Nici asta nu m-ar fi facut sa le spun adio, va rog sa ma credeti, sunt fidel rau! dar cand va voi spune cat a costat cartoful ala mutilat (ca nu era mai mult de un cartof maricel acolo) in asa hal, veti dori sa ma cunoasteti sa ma consolati sau macar sa radeti de mine…deci, scorul era 10RON!!!100 000 mii lei vechi. asta bineinteles am vazut la nota de plata, ca doar nu te uiti la pretul cartofilor prajiti cand comanzi o garnitura…N-am vazut nici la restaurante mult mai adevarate pret mai mare de 8lei…si erau adevarati si muuulti!!!
De fapt, daca stau sa ma gandesc in restaurantul asta au servit incepand din februarie pana mai acum vreo luna sortimentele cartofi prajiti si cartofi noi prajiti(???) la pret mai mare….am ras odata de asta, acum ne-a iesit pe nas…
Am mai primit, la aceeasi masa, niste ficatei la tigaie inegriti de atata prajit si o salata la pachet, care a provocat o indigestie instant prietenului caruia i-am dus-o, in mai putin de douazeci de minute de la preparare.
In final putem concluziona: scump si prost, chiar periculos uneori. cine e sensibil sa stea…acasa.
Cea mai tare teapa e ca te taxeaza la gramaj la carne, peste, atentie mare la aripioarele de pui….prietenii mei care au comandat odata11 aripioare in total, medii ca marime, au platit fantastica suma de 800 000 lei …atat le-a aparut pe nota de plata, adica 1,1kg aripioare pui. Niste hoti!!
Daca ceri peshte …uneori isi amintesc si te intreaba cat doresti…zici 100g iti aduce 250…pe care le vezi abia la nota, dupa ce ai halit portia si…mai cantareste daca poti…deci, revin…niste hoti…si nu era asa…creed :))
Totul este conform shtas: iti faci firma, esti amabil si priceput, iti faci clienti, dupa care iti faci si nevoile in capul lor…
Era un loc super, pe vremuri, unde gaseai aceeasi chelneri, an dupa an, care tineau minte fitele fiecaruia, felurile preferate aveau mereu acelasi gust, mergeai acolo cand nu aveai chef de teste…ca acasa, ce mai! asa il si recomandam…cam scump, dar te simti ca acasa”!
La un moment dat, au plecat toti angajatii mai vechi, preturile au crescut si au crescuut , calitatea dimpotriva… totul a luat-o razna…sunt sigura ca patronii n-au dat si nu dau doi bani pe asta, dar noi simtim schimbrea…rau de tot! pe banii si pe burtile noastre….si le spun ADIO!!!Acum sunteti o carciuma ordinara, ca multe din acest minunat oras, in sfarsit v-ati integrat… BRAVO!!
Un loc cu un potential ridicat, dar in care profesionalismul si atitudinea lasa de dorit; totul pleaca bineinteles de sus, ma refer strict la cei care iau decizii, care doresc schimbari, mai precis la Owner, pe care am avut privilegiul si onoarea deosebita sa il cunosc si sa conclud prin a-mi forma minunata parere ca omul face mereu locul, iar omul in cazul nostru este lipsit de profesionalism si bun simt. Va doresc sa aveti Pofta Buna in alte locatii
decat acesta.
Atentie! Mesajele pozitive sunt postate de catre angajatii restaurantului la presiunile patronilor….
Restaurant scump, in zona de fite, mancare proasta si rece, facuta de doua zile. Mediocru.