Restaurante Bucuresti

4 comentarii

  1. Seara trecuta am fost la Blida…..am vrut program si de aceea am ales acest restaurant.Nici nu stiu de unde sa incep……tabouly,homos,mutabal-foarte rele la gust(ulei ranced sau ulei de proasta calitate)+fatoush la fel de rau.Patronii erau acolo,nu stiu de ce nu gusta ce se prepara la ei,nu inteleg de ce nu-si doresc ca restaurantul sa fie apreciat?!Pacat!Puiul a fost bun si muzica a facut toti banii.Bravo celui care canta si pacat ca nu e nimeni sa-l asculte(sau am nimerit noi intr-o seara cu 10 oameni).Este vina noastra…..citiseram ca nu e nimic deosebit dar ne-am incapatanat.

  2. Seara trecuta am fost la Blida…..am vrut program si de aceea am ales acest restaurant.Nici nu stiu de unde sa incep……tabouly,homos,mutabal-foarte rele la gust(ulei ranced sau ulei de proasta calitate)+fatoush la fel de rau.Patronii erau acolo,nu stiu de ce nu gusta ce se prepara la ei,nu inteleg de ce nu-si doresc ca restaurantul sa fie apreciat?!Pacat!Puiul a fost bun si muzica a facut toti banii.Bravo celui care canta si pacat ca nu e nimeni sa-l asculte(sau am nimerit noi intr-o seara cu 10 oameni).Este vina noastra…..citiseram ca nu e nimic deosebit dar ne-am incapatanat.

  3. ma cam speriase comentariul lorei si am fost si noi o gasca de 7 baieti si fete..cred ca problema lorei este ca cunostea patronii de acolo..ca noi nu am avut probleme si am fost fara rezervare si am stat langa boxe pana sa eliberat o masa de 4 pers..dar a meritat

Leave A Reply