Restaurante Bucuresti

Restaurant Bruxelles

13

Restaurant cu specific belgian, deserveste aparthotelul Bruxelles.

Restaurant Bruxelles

Functioneaza de 4 ani in zona Dorobanti-Floreasca.

13 comentarii

  1. am nevoie de o rezervare pentru 2 persoane, pentru maine, ora 19:00, pe numele Filipovs Pavels (233 27 76; 0272 229 561)

    si un numar de telefon de contact, va rog

  2. Recomand acest restaurant celor care vor sa guste un loc intim, tipic localurilor mici din orasul cu acelasi nume, unde proprietarii servesc si acorda toata atentia fiecarui oaspete. Mancarea e buna, preturile sunt decente. Pe scurt – merita si il recomand.

  3. Am fost la acest restaurant duminica seara cand era un singur bucatar care ne-a facut sa asteptam 2 ore pentru o portie de clatite. Nimeni nu ne spunea nimic, nici macar sa-si ceara scuze nu au fost in stare. Execrabil, nu voi mai merge acolo niciodata si nici nu il voi recomanda prietenilor sau cunostintelor. Si preturile nu sunt atat de mici pe masura portiilor servite.

  4. e bataie de joc acolo, la restaurantul Bruxelles.mancarea e rece, la fel si clatitele. in plus te servesc ca pe milogi…totul in graba, sa scape mai repede de tine! e jalnic…

  5. Este o uriasa bataie de joc. Am cumparat un voucher pentru meniu japonez cu clatite Mikado cu inghetata de vanilie si sos de ciocolata si mi-au servit, dupa ce am asteptat de mi s-au lungit urechile, clatite cu mere rase, groaznice. Deci cu totul altceva, nici vorba de meniu japonez. Am facut sesizare in scris si nici cei de la restaurant, nici cei de la firma care a vandut voucherele nu s-au simtit sa raspunda. Cred ca voi sesiza si Protectia Consumatorului, atat pentru restaurant, cat si pentru firma care a vandut coucherul, pentru ca eu am cumparat ceva si mi s-a dat cu totul altceva, fara nicio explicatie. Sper sa intre in faliment rapid

  6. Am fost aseara acolo cu sotia….o mare mare porcarie romaneasca, nu stiu cum de au asa locatie pe strada Chile, nici in gara Catelu nu ar avea succes, sunt sigur…pute de trazneste a mancare prajita si a fum de tigara de mori nu alta (azi am pus hainela a.s.a.p. la spalat, pardesiul la curatatorie, miroseau a casa de tzigani), mancarea(cate un fel principal de fiecare) a durat 1 ora si 1 sfert pana a venit, bucataresele urlau una la alta din bucatarie de se auzea in toata sala de restaurant, am luat ceva specialitate belgiana din porc cu legume am primit 200 grame de ghiveci de conserva si 4 bucatele infime de carne, maxim 40 grame, restul ghiveciul acela ordinar…la sfarsit delicioasele clatite belgiene, care erau facute dintr-un aluat ars, rece(scos din frigider, nu la temperatura camerei…) cu ceva inghetata dezghetata gen Metro(20-30 ron tarna de 10kg)….o un mare mare ordinarie romaneasca tipica…Nu mergeti never acolo!

  7. Am fost aseara acolo cu sotia….o mare mare porcarie romaneasca, nu stiu cum de au asa locatie pe strada Chile, nici in gara Catelu nu ar avea succes, sunt sigur…pute de trazneste a mancare prajita si a fum de tigara de mori nu alta (azi am pus hainela a.s.a.p. la spalat, pardesiul la curatatorie, miroseau a casa de tzigani), mancarea(cate un fel principal de fiecare) a durat 1 ora si 1 sfert pana a venit, bucataresele urlau una la alta din bucatarie de se auzea in toata sala de restaurant, am luat ceva specialitate belgiana din porc cu legume am primit 200 grame de ghiveci de conserva si 4 bucatele infime de carne, maxim 40 grame, restul ghiveciul acela ordinar…la sfarsit delicioasele clatite belgiene, care erau facute dintr-un aluat ars, rece(scos din frigider, nu la temperatura camerei…) cu ceva inghetata dezghetata gen Metro(20-30 ron tarna de 10kg)….o un mare mare ordinarie romaneasca tipica…Nu mergeti never acolo!

Leave A Reply