Restaurante Bucuresti

RESTAURANT BUREBISTA VANATORESC

7

RESTAURANT BUREBISTA VANATORESC – restaurant cu aspect medieval si preparate din carne de vanat, specific romanesc si international.

RESTAURANT BUREBISTA VANATORESC 

Restaurant cu aspect medieval si preparate din carne de vanat, specific romanesc si international. 

7 comentarii

  1. RESTAURANT FRUMOS, INTERESANT, MANCARE DESTUL DE BUNA DESI MA INDOIESC CA URSUL ERA URS SI NU VACA…..CINE POATE STI….DAR ERA BUN.

  2. Restaurant foarte central si ca urmare si preturile sunt pe masura. Personalul cam obosit si nu uita a trada ‘romanismul’ prost exprimat. Preturile nu sunt foarte foarte dar nici portiile nu depasesc masura. Mincarea este buna dar fara exagerari la gust sau marimea portiilor. Faptul ca lumina este artificiala (demisol/subsol) influenteaza si atmosfera prin inexistenta luminii naturale. Una peste alta poti reveni oricind cu placere.

  3. Oferta este extrem de diversa,pentru toate gusturile
    portiile sunt mari.Ce e interesant ca gasesti preparate specifice Craciunului sau Pastelui in orice luna

  4. Am fost aseara la burebista vanatoresc cu un grup de straini si vreau sa va spun ca a fost cea mai frumoasa seara,cu bucatarie romaneasca si specific vanatoresc.Strainii au fost impresionati de laba de urs si terina de caprioara.mergeti cu incredere

  5. am fost intr-o seara la restaurant burebista vanatoresc si am ramas impresionata de cantaretul mexican si soprana care au cantat in acea seara.de altfel,si mancarea extraordinara.

  6. restaurantul pe dinafara este ok…dar odata intrat te intampina un miros de mucegai atat de puternic incat tinzi sa cauti panzele de paianjeni…ospatari sunt ok dar eu nu as fi angajat nici unu pentru o cantina.Laba de urs arata ok…dar ursul cu pricina sigur a fost gunoier la poalele Tampei..nu de alta dar avea un usor iz de resturi menajere..in schimb cartofi natur au fost exceptionali.AU SI O PALINCA FOARTE BUNA!!!!!

Leave A Reply