Restaurante Bucuresti

26 de comentarii

 1. Va rog sa imi spuneti daca aveti liber pe 2 sau 9 iunie 2007 pentru o nunta de circa 120-130 de persoane. De asemenea, va rog sa imi spuneti pretul meniului pentru un astfel de eveniment.

  Multumesc, cu stima
  Bogdan

 2. Buna ziua!
  As dori sa stiu daca aveti libera o sambata in luna august a anului 2007 pentru organizarea unei nunti de aproximativ 100 de persoane si care sunt preturile la dumneavoastra?
  Va multumesc!

 3. Buna ziua!
  As dori sa stiu daca aveti libera o sambata in luna august a anului 2007 pentru organizarea unei nunti de circa 100-110 de persoane, sau 1 septembrie, si care sunt preturile la dumneavoastra?
  Va multumesc!
  Iuliana Fratila

 4. Buna ziua as dori sa stiu daca aveti liber pe data de 18.08.2007 pentru o nunta de 70 pers. si care este pretul meniului sau daca puteti sa-mi trimite-ti o oferta cam ce include meniul si costul acestuia.
  Va multumesc.

 5. Buna ziua as dorii si eu o lista cu preturi deoarece as vrea sa fac o petrecere la dumneavoastra. Va multumesc

 6. Buna ziua ,va rog sa-mi spuneti daca aveti liber pe 11.08.2007 pentru organizarea unei nunti de circa 100 de persoane si de asemenea as dori sa aflu si pretul meniului pentru aceasta ocazie .
  Va multumesc

 7. Buna ziua!

  As dori si eu pe mail oferta pe care o aveti pentru seara de revelion (meniu+pret) in vederea unei rezervari.

  Cu stima,
  EMILIA GRAMA

 8. Petrea Andreea on

  As dori sa stiu daca aveti liber in luna mai 2007 pt o nunta.Si daca se poate un meniu si un pret extimativ.Va multumesc.

 9. Silviu Ionita on

  Buna ziua!

  As dori si eu pe mail oferta pe care o aveti pentru seara de revelion (meniu+pret) in vederea unei rezervari.

  Cu stima,
  Silviu Ionita

 10. !
  As dori , daca se poate, sa- mi trimiteti pe mail confirmarea ca mai aveti locuri in seara de Revelion, precum si oferta pe care o aveti pentru aceasta seara (meniu+program +pret), in vederea unei rezervari.

 11. Monica Dumitrescu on

  Va rog sa-mi spuneti daca mai exista vreo sambata libera pentru organizarea unei nunti de circa 100 de persoane in luna august sau septembrie 2007. De asemenea as dori sa aflu si pretul unui meniul pentru acest gen de eveniment.

  Va multumesc,
  Monica

 12. Buna ziua!!! Ma intereseaza daca aveti liber pentru o nunta de 100 pers, in perioada august-octombrie 2007, sambata. Doresc o oferta detaliata a meniului si a preturilor pe care le practicati. Va rog sa-mi confirmati pe email, multumesc anticipat!!

 13. Lucian Parmac on

  Buna seara!
  Ma intereseaza sa stiu daca in data de 30 iunie 2007 aveti restaurantul liber pentru o nunta cu aproximativ 100 invitati. In caz ca raspunsul este afirmativ, imi puteti spune cat costa un meniu si eventual, o persoana de contact.
  Va multumesc!

 14. raluca blajan on

  buna ziua.Va rog sa-mi spuneti si mie daca aveti liber pentru o nunta in septembrie (8,15,22) si cam cat este un meniu.Multumesc anticipat.

 15. Buna ziua!! as dorii sa stiu dak sunteti disponibili pe 28 iulie 07 pt o nunta de 100 prs. si dak da as fi incantata sa stiu si pretul meniului cu aproximatie. Multumesc anticipat

 16. Buna ziua! As dori sa aflu mai multe informatii despre organizarea unei nunti de vreo 80-90 de persoane (o lista de preturi/meniu, local…)
  Pentru iulie 2008.
  Va multumesc!

 17. Costin Sima on

  Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti si mie daca aveti liber pentru o nunta in septembrie (8,15,22) sau octombrie si cam cat este un meniu.Multumesc anticipat.

 18. Macovei Lucia on

  Buna ziua. Asi dori sa stiu cat este un meniu pt nunta si daca mai aveti libera data de 29.09.2007. Va multumesc mult si sper sa primesc un raspuns cat mai curand.

 19. As dori sa stiu daca la dumneavoastra se poate face o nunta mica ,de aproximativ 50 persoane,pret meniu si o persoana de contact

 20. Mancare deosebit de proasta la Casa Rustic .
  Preturile nu sunt modice pentru ca trantesc un platou cu o cantitate dubla de mancare decat normalul si deloc bine pregatita.
  Am incercat tochitura ardeleneasca. Sunca fiarta cu mamaliga. Alegeti alt restaurant.

 21. angheluta george on

  buna ziua!eu ma ocup cu aranjamente,baloane,huse pt scaune,aranjamente florale,focuri de artificii etc intr un cuvant organizator evenimente.sunt la inceput acum dar am o experienta vasta deoarece am lucrat la o firma destul de mare cam 12 ani.preturile sunt foarte mici si asa am putea castiga impreuna.ma puteti contacta la nr de tel:0729210208.va multumesc

Leave A Reply