Restaurante Bucuresti

Restaurant Cupola Romexpo

0

Restaurantul Cupola Romexpo este situat in pavilionul central al complexului Romexpo din Bucuresti, in partea stanga (in raport cu intrarea principala) cu acces direct prin intrarea B.

Unicitatea restaurantului Cupola Romexpo este conferita de aplasamentul in principalul complex expozitional al Romaniei.
Restaurantul dispune de un spatiu interior generos (300 de locuri), doua terase, bar, bucatarie si personal calificat.
Terasa exterioara este situata la capatul stang al principalei cai de acces catre pavilionul central si este destinata relaxarii expozantilor si vizitatorilor in aer liber.
Terasa interioara este situata in zona adiacenta spatiului expozitional si constituie alegerea perfecta pentru expozantii si vizitatorii care poarta discutii in vederea perfectarii de parteneriate economice.

Restaurantul Cupola Romexpo este functional in permanenta atat in cadrul programelor expozitionale cat si in afara acestora, oferind produse si servicii adaptate necesitatilor dumneavoastra.

 SERVICII oferite de restaurantul Cupola Romexpo:
Cu ocazia targurilor si expozitilor:
– servirea mesei pentru participantii la evenimentele organizate de Romexpo si delegatii cu actvitati in complexul Romexpo

– servirea meselor de protocol pentru delegatii si parteneri de afaceri
– catering pentru angajatii companiilor

– catering coffe-break pentru evenimente organizate de companii, institutii, in afara complexului expozitional Romexpo.

– gazduirea si livrarea de servicii pentru evenimente organizate de companii (seminarii, simpozioane, activitati de training etc.)

– gazduirea si livrarea de servicii specifice pentru evenimente personale, de familie (nuntii, botezuri, aniversari, etc.).

Meniuri de nunta de la 35 de euro.
Locuri de parcare nelimitate.

Leave A Reply