Restaurant Derby – restaurant cu specific international in zona Cotroceni, compus dintr-un salon si un bar – situat la etaj. Tinuta obligatorie.
Restaurant Derby
Restaurant cu specific international in zona Cotroceni, compus dintr-un salon si un bar – situat la etaj. Tinuta obligatorie.
12 comentarii
Am avut ieri neplacerea sa merg la acest restaurant.
Dupa ce ca spagetele cu fructe de mare aveau consistenta unei ciulamale de la cat de rasfierte erau a trebuit sa astept 15 minute si sa-l rog de 3 ori pe un chelner sa imi aduca parmezan pana sa apelez la un al doilea chelner care sa fie in stare sa-mi aduca nenorocitul ala de parmezan.
Incredibil…nu cred ca o sa calc prea curand in localul ala!
Nu mi-a placut deloc servirea. Ospatarii nu se simteau sa ia sticlele goale, servetelele folosite si paharele goale de pe masa, desi nici nu mai aveau loc unde sa ne puna farfuriile cu mancare. Dupa ce i-am atras atentia la un ospatar, a luat si scrumiera si nu ne-a mai adus alta in loc. Cand a venit o ospatarita sa elibereze masa, imi baga farfuria in ochi; mai avea putin si imi punea tot bratul in cap.
e de ocolit acest local cu pretentii, frumusetea face ca acest loc sa fie nu tocmai ceea ce ar vrea sa fie..nu, nu este deloc un loc unde sa te simti bine.proata organizare, nesimtiti pana la culme ospatarii..
pe cat se poate ocoleste-l!
Tot ce pot spune despre acest restaurant este ca sunt foarte multumit! Incepand de la mancare pana la bauturi! Si servirea este destul de ok,nu pot spune ca este perfect,am fost in alte localuri mai bune insa per total sunt destul de multumit! Tocmai de aceea ma duc foarte des acolo:)!Si referitor la faptul ca ospatarii nu se sinchisesc nu este nici pe departe adevarat,am vazut si eu cat flux de clienti este in local,in special in terasa si este destul de greu sa ai o promptitudine ca de ceas la masa unui client care are pretentia sa i se aduca friptura in 5 min! Daca doriti asa ceva…dc nu va opriti la un fast food! E mai ieftin si mai rapid;):)!!
imi uitasem manushile de cashmere acolo m-am intors dupa 10 minute si chelneritza mi-a zis ca nu a vazut asa ceva… in viata ei probabil de aia le-o fi luat
Este groaznic. Ospatarii sunt foarte nesimtiti si fac glume deplasate cu minore ,iti zic fara nicio jena sa le dai bacsis 10% nu cumva mai putin,dupa ce au adaugat din burta o smantana pe nota de plata, desigur servirea lasa de dorit. Daca vrei sa faci reclamatie , ospatarul este seful. Cred totusi ca in fata organelor abilitate nu o sa mai faca acest individ( Moraru Daniel) pe seful.
Ospatar mai needucat ca cel pe care l-am vazut aici nu am vazut in viata mea. Servirea lasa mult de dorit. Terasa chiar imi plcae.ma gandeam sa mai vin pana nu m-am trezit cu o nota de plata mai mare decat trebuia. Si tot chelnerul m-a sfidat- a tipat dupa mine de ce nu i-am lasat nimic- i-am explicat ca deja si-a pus el 10 la suta. Cu siguranta nu mai merg- Penibil
Sambata, 5 martie, am avut inspiratia sa ajung in barul de la etaj. EA era la masa vecina, tot intr-un grup. Bluetooth closed. Asa ca nu-mi ramane sa sper decat ca va mai trece pe acolo… ceea ce o sa fac si eu.
Mie mi se pare un restaurant acceptabil spre bun. Mancarea este buna la fel ca si varietatea care ti se ofera iar servirea este excelenta. Intr-adevar sunt momente in care se serveste mai lent dar cand sunt multi clienti asa se intampla peste tot. Cat despre faptul ca ospatarii sunt nesimtiti mi se pare o gogomanie. Incercati si voi sa le lasati la nota un procent rezonabil si sa nu le vorbiti in nas si o sa vedeti ca servirea este impecabila. Chiar recomand acest resturant in care si ambientul ca si decorurile sunt cu bun gust si deosebite.
Localul si mai ales gradina este destul de agreabila. Serviciul, neprofesionist, dar agreabil. Nu este un lucru rar intalnit in Bucuresti sa gasesti chelneri luati de pe strada de localuri de intersectie…. Oricum servirea este ceva mai buna decat o aruncare cu bumerangul a chiftelelor…Se straduiesc baietii..
Prima surpriza am avut-o cand am comadat un muschi de vita argentinian si mi s-a servit pompos un ”rib eye” chilian cu gust neaos romanesc. Evident de la Metro si evident ca nu a fost o ”greseala”.
Dar se mai poate trece peste… , gradina de vara, bere /spritz rece…
.In alta seara, fiind invitat de un amic, a aparut o noua surpriza, pe care probabil o puteam sesiza si la vizitele anterioare daca eram atent. Furtul la nota!
Amicul meu, mai vigilent de fel s-a intrebat cum de am putut sa bem in doi aproape 20 de cafele, 8 coca cola , 11 sticle de apa (11x 500 g), 5 sticle de vin , 6 coctailuri si 5 pahare de ceai rece! Cu siguranta ca volumetric cred ca au exagerat. Deci: 8cocax500ml+11x500ml+6x150ml+5x750ml+5x300ml +20x60g=
16,25 litri.
Chiar si pentru 6 persoane corpolente e cam mult, nu?… De, daca angajezi chelneri fara prea multa scola?!
Preturi nu am mai apucat sa verificam pentru ca deja Sefu’ si-a facut aparatia pentru a salva situatia, spunandu-ne cat am consumat si ca atare somandu-ne sa platim sub amenintarea cu politia. Frumos… foarte frumos!
Oricum a gasit o solutie. Ca a scos bon, nu de alta!. Subalternul sau sa plateasca diferenta de la masa. Si da-i negociere, ba ca am baut o cola, ba ca nu am baut o cola, ba ca 3 sticle de vin cu 5 de apa ba ca de fapt 6 de te apuca mila cand ne uitam la chelner… fete – fete.
Daca vreti distractie, va recomand localul. Ceva mai scump ca la circ dar au un ambient placut.
Sa veniti cu cash ca nu primesc carte de credit!
Mancarea a fost foarte proasta, nu mai tin minte sa fi mancat paste asa nereusite vreodata.Paste cu pui- am numarat vreo 3 bucatele de pui…
Unii dintre chelneri au o atitudine aroganta fata de clienti si sunt neindemanatici.
Nu voi mai merge niciodata acolo.
Cu asa servire prosata este pacat de calitatea preparatelor. La mese mari, de peste 4-5000 lei au grija sa umfle nota de plata incat sa-si dubleze bacsisul. In multe localuri te mai pacalesc la nota de plata pentru mese mari, dar aici se intrece orice limita al acestui obicei penibil, de hotie pana la urma.