Restaurante Bucuresti

Restaurant Die Deutsche Kneipe

5

Daca ajungi la Restaurant Die Deutsche Kneipe dupa orele 22.00, s-a luat deja ultima comanda, daca suni pe la 19.00 nu au nicio masa libera. Duminica este inchis.

Restaurant Die Deutsche Kneipe

5 comentarii

  1. Mancarea-i buna dar din pacate personalul de la patron la chelner este sub orice critica.

    Mitocani si prost crescuti.

    Jenant pentru un restaurant bucurestean, decent !

  2. da, asa este, niste mitocani, era o doamna, nu stiu daca era romanca, ca nu vorbea romaneste, dar in principiu intelegea ce dorim sa comandam. Dar m-am mirat nespus ca-si etala nervozitatea ca ezitam la comanda, dar pe fata, fara nicio jena. Chiar daca era patroana, totusi ne lua comanda, si ne-a tratat urat. Dupa asta a venit un domn, probabil sotul, care vorbea romaneste. Mama mia.. Eu cred ca e un local perfect pt nemti, care sunt bineveniti acolo, dar nu si pt romani, care sunt cam neglijati.

  3. Mancare foarte buna, carnatzi de mai multe feluri, un ciolan minunat cu soricul crocant, varza calita, diverse friptane etc. Bere nemteasca buna, cam scump, insa merita. Patronii, care sint cam tot timpul acolo, au un aer cam familiar cu clienti care intr-adevar poate fi uneori deranjant, insa daca stii sa intri in atmosfera lor pot fi ok. Daca nu, nu.

  4. Aveti dreptate in privinta servirii, simti ca nu esti bine venit acolo, in ciuda faptului ca ti se zambeste. Se vede diferenta de atitudine a gazdelor pentru cei care vorbesc in romana si cei care vorbesc germana. Mancarea insa este gustoasa si portiile mari.

Leave A Reply