Restaurante Bucuresti

4 comentarii

  1. mariana vusean on

    Supeeer!Mancare fff deliciasa si atmosfera placuta!Restaurantul este situat la subsol si are un aer rustic, cu lavite pe mesele din lemn, cu cescute de ceramica in care-ti aduc bauturile din partea casei, cu vasele din ceramica pline cu apa in care te poti spala pe maini pentru ca acolo in majoritate preparatele se pot manca cu mana.Mi-au mai placut portiile imense de mancare,faptul ca iti sugereaza sa-ti puna la pachet ceea ce nu mai poti manca, fata de alte restaurante in care fie n-au recipiente de impachetat,fie cand le spui sa-ti puna la pachet, se uita la tine ca la un neam prost caruia ii dau de pomana.Singurul motiv pentru care nu pot frecventa acest restaurant asa cum as dori il constituie pretul cam piperat,altfel… merita!

  2. E super. Nu e deloc italian. E un restaurant medieval cu o servire excelenta si preturi mici in raport cu marimea portiilor.

  3. adriana stanescu on

    Am fost chiar aseara la excalibur: de cum am intrat,am fost lovita de un miros inchis,parca de mucigai,pentru o secunda am zis ca ma integrez,ca intru in atmosfera. Am comandat,pana sa vina mancarea,am incercat sa merg la baie,si am ajuns in bucatarie: Nu am vazut in viata mea atata MIZERIE intr-un singut loc,COJI DE CARTOFI,MANCARE SI PLATOURI PE JOS,personalul 100% romi,si o sefa de sala,care statea si radea ca o nebuna la tel,si la noi la masa a aparut dupa 30 minute. In sfarsit! am ajuns si la baie,acolo apa sa faci baie in timp ce folosesti toaleta,pai dupa atata mizerie,clar nu am mai mancat,am cerut mancarea la pachet,an iesit in strada si am vazut un catel,a mancat tot,dar eu nu vreau sa mai vad asa ceva in viata mea. Am zis ca incerc odata orice,dar asta este cea mai urat experienta a mea.

  4. Am fost in seara aceasta la Excalibur! Au fost chiar excelente mancarea, servirea, atmosfera! Nu nu stiu unde a fost persoana care a comentat negativ, poate ca a incurcat locul sau poate ca era de la concurenta, nu de alta dar eu nu am vazut nici o mizerie, nici un platou si nici macar o coaja de ceva! Cat despre romi, sincer, nici pomeneala!

Leave A Reply