Restaurante Bucuresti

13 comentarii

 1. Va rog sa imi spuneti daca aveti liber pe 2 sau 9 iunie 2007 pentru o nunta de circa 120-130 de persoane. De asemenea, va rog sa imi spuneti pretul meniului pentru un astfel de eveniment.

  Multumesc, cu stima
  Bogdan

 2. ursu florentina on

  As dori sa stiu daca in 2007 pe 18 sau 25 august este liber restaurantul dvs pt o nunta de aprox 120-150 persoane,si deasemenea pretul unui tacam.

  Va multumesc.

 3. vreau sa obtin informatii referitoare la pretul unui meniu pentru o nunta de circa 100 de persoane…precum si alte detalii legate de alte cheltuieli ce mai apar precum inchirierea salonului, nunta va fi in august 2007 sau poate aveti locuri libere in iulie.Va multumesc

 4. ma intereseaza daca mai sunt locuri disponibile in august sau septembrie 2007 pt nunta. cam 200 de locuri… multumesc

 5. Monica Dumitrescu on

  Va rog sa-mi spuneti daca mai exista vreo sambata libera pentru organizarea unei nunti de circa 100 de persoane in luna august sau septembrie 2007. De asemenea as dori sa aflu si pretul unui meniul pentru acest gen de eveniment.

  Va multumesc,
  Monica

 6. aurelian dogaru on

  As dori sa stiu daca in aceasta toamna mai exista vreo sambata libera pentru o nunta de circa 150 pers. si pretul unui meniu ?

  Va multumesc !

 7. florianpetre on

  pe langa o bucutarie fff buna si delicioasa puteti asculta muzica de ff buna calitate formatie romaneasca +=+ cubaneza in fiecare seara

 8. Da, si daca mai e si baselu horeca prin zona… mai bine mananc la coltz de strada! :))
  Daca acolo mananca ala e clar ca e pentru golani carciuma.

 9. Buna ziua, numele meu este Nicoleta! Va rog sa-mi spune-ti care este pretul aproximativ al unui meniu (care sa includa aperitiv+ friptura+desert +cafea+ bauturi), pentru o intalnire privata de 25-30 persoane, masa avand loc in cursul saptamanii, luna mai, la pranz.

  Va multumesc
  Nicoleta

 10. pietraru anne marie on

  as dori sa aflu daca mai aveti locuri libere in iulie si august 2008 nu conteaza data doar sa cada sambata.

 11. NASTASE GEORGE on

  BUNA SEARA.
  MA INTERESEAZA DACA AVETI LIBERA SEARA DE 21 IUNIE PENTRU ORGANIZAREA UNUI BOTEZ DE CCA. 40 -50 DE PERSOANE.(DACA NU ESTE LIBERA ACEA SEARA SA-MI SPUNE-TI VA ROG CAND AVETI LIBER (SAMBATA SAU DUMINICA) IN A DOUA JUM. A LUNII IUNIE).
  MA INTERESEAZA SI DIN CE ESTE COMPUS UN MENIU DE BAZA LA DUMNEAVOASTRA DE BOTEZ SI UN PRET( MINIM SI MAXIM APROX.)

Leave A Reply