Restaurante Bucuresti

Restaurant Kiraly Csarda

4

INCHIS!!!
Redenumit Vechea Roma

Restaurant Kiraly Csarda 

4 comentarii

  1. client ocazional on

    Am fost d cateva ori,shi e destul de bun,dar numai in unele lucruri precum ficatul de gasca sau din astea rafinate.

  2. one time only on

    Bun restaurant… buna mancare… Insa un mic shock la nota de plata. Nu mai stiu exact preturile, dar va dau un exemplu f elocvent: friptura 28 RON, salata de rosii 22 RON (simpla, fff simpla, fara nimic special). Va rog imaginati-va: DOAR ROSII! ramane la altitudinea voastra! Enjoy!

  3. Daca vorbim despre o masa simpla, de cateva persoane, totul pare foarte in regula la acest restaurant. Desi face parte din categoria restaurantelor scumpe, merita banii, asta, repet, daca e vorba de o masa de doar cateva persoane.
    Situatia se schimba dramatic si rusinos pentru ei cand e vorba de mese organizate, in cazul meu una de cca 30 persoane. Mancarea devine una de cantina, departe de ceea ce era vorba initial, neglijent prezentata…ca sa nu mai vorbim de cat de umflata este nota de plata, mai ales la numarul sticlelor de vin, numar pe care (din bun simt) nu-l poti contabiliza in cazul unor astfel de petreceri.

  4. nici restaurantul asta nu cred ca mai exista! cred ca acum e ‘vechea roma’. nu l-am vizitat inca, nu stiu cum e, dar orucum nu e nici o pierdere ca s-a desfiintat kiraly csarda. ultima oara am fost acum vreo doi ani si am platit 200de mii de lei vechi pt. o farfurie de tocana de cartofi semifierti (cu o zi inainte prbabil, ca mincarea era rece} cu niste carne de vita! hotomaneala cu staif de dorobanti!

Leave A Reply