Restaurante Bucuresti

Adresa: St. Drumul Bisericii nr. 11,
Pipera, Ilfov
Tel: +40-21-26.91.300; 0747412373
Email: info@elbacha.ro
www.elbacha.ro

Restaurant La Bacha

4

El Bacha – bucatarie libaneza

Restaurant La Bacha Pipera dispune de un spatiu generos care impreuna cu decorul spimplu al restaurantului, cu scaunele confortabile si ferestrele largi, fac din acest restaurant un local primitor ce denota o atmosfera degajata si totodata si animata. Localul dispune de terasa si este foarte potrivit pentru petreceri de tot felul.

 

INCHIS!

4 comentarii

  1. Un ristorantre ok,ambient ok,in schim vinurile foarte proaste si un lucru foarte important va lipseste aerul conditionat……….am fost la voi anul trecut pt o zi de nastere si cand am plecat miroseam ca o frigaruie de miel……….blaaaahhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Mancarea este OK, intr-adevar libaneza, insa servirea lasa mult de dorit. Am fost de 3 ori si niciodata ospatarii nu sunt prompti, sunt impertinenti, umfla nota iar daca nu te-au vazut la tv nu te prea baga in seama. In schimb, pretentii de Marriott au: preturi si fite! Si cu aerul conditionat e adevarat: cand iesi de acolo parca ai fi gatit tu! sfat: MERGETI IN ALTA PARTE CA SA NU VA STRICATI ZIUA!!!!!!

  3. Cel mai bun restaurant libanez din Bucuresti dupa parerea mea. Cel mai bun restaurant din Marriott, clar. Asa ca de bun ce era….cei din Marriott au decis sa il inchida!

Leave A Reply