Restaurante Bucuresti

Restaurant Legenda

4

S-a redeschis de curand, intr-o noua locatie, in zona Camerei de Comert. Acum dispune si de o terasa superba!
Fara pretentii de fasoane inutile, restaurantul asta face ce trebuie sa faca orice restaurant in primul rand: o mancare gustoasa. Somonul in pelerina e un vis frumos!

Salata Legenda e deosebita si nu numai: e usoara si gustoasa in acelasi timp, o placere, iar Harisa e pentru initiati: o pasta de ardei extrem de iute, dar daca te stii cu iutzelile… merita!
Hraime de crap inseamna ceva ce n-am mai gasit nicaieri pana acum nici macar asemanator: un sos picant cu tenta pregnanta de coriandru si o bucata destul de zdravana de crap bine filetat (ceea ce, iarasi, nu prea gasesti, datorita faptului ca majoritatea restaurantelor bune nu servesc crap, fiind sub demnitatea lor sa fileteze asa ceva). Ziva cu ciuperci e un fel de colac umplut cu ciuperci si ceva branza cred ca, si tinut la cuptor pana ce iese o treaba delicioasa. Blinces-ul cu ciocolata? e iarasi ceva super, un gen de clatite speciale, taiate intr-un fel anume, umplute cu ciocolata si nuci si bagate la cuptor + o inghetzata pe deasupra. Era sa mor indopat.
Restaurant Legenda este singurul restaurant evreiesc din Bucuresti, dupa stiinta mea, si chiar face o treaba buna. Nu e un local de fitza, e destul de mic, dar servirea, calitatea si cantitatea mancarii fac impreuna ca Restaurantul Legenda sa-si merite renumele.

Restaurant Legenda – Israelian

4 comentarii

  1. AVITAL SIMONA on

    MERG FOARTE DES LA ACEST RESTAURANT POT SPUNE CA MA SIMT CA ACASA.MINCAREA ESTE FOARTE BUNA MENUIUL VARIAT SI ADMOSFERA FOARTE CALDA SI PRIMITOARE.

  2. Dorosh Lyudmyla on

    Restaurantul e ok, mancarea este f gustoasa si hranitoare, dar cam scump. Insa daca vrei ceva bun si interesant – merita.

  3. Servirea este promta,mancarea nici nu mai spun,o bunatate,am mancat file de berbecut cu salata verde !! Incercati si sigur nu veti avea ce regreta!! Pofta buna!!

Leave A Reply