Restaurante Bucuresti

Restaurant Madrigal

0

Superb restaurantul Madrigal (chiar are clasa de Intercontinental), cu pian live, mocheta groasa in care se topeau soaptele, lumanari, lumina discreta, jazz?
In lobby se auzea un pian discret. Barul era aproape gol, locul respira tihna, asa ca am uitat Bucurestiul de-afara in 3 secunde.

Restaurant Madrigal

Servirea a fost ireprosabila: amabila, rapida, nesacaitoare, profesionista. O nota mare pentru rasnitele de piper si sare care tronau pe masa”default”.
M-am hotarat sa merg pe un meniu de asparagus. Am luat o salata de asparagus cu creveti sote si un shalau in crusta de masline pe pat de asparagus si garnitura de orez cu rosii.
Salata a fost foarte buna, dar salaul… a fost impresionant. Felul principal l-am dat gata pe un Take five al lui Brubeck executat excelent de catre pianistul de sub bonsai, iar desertul, un mousse de asparagus cu … fructe si gem de rosii, si-a dat obstescul sfarsit pe Summertime…

Mancarea restaurantului Madrigal este rafinata, servita profesionist, sub clopot, selectia de vinuri interesanta. Desertul a fost un vis de primavara.
Preturile sunt super-mari, in jur de 200 Lei / persoana, fara prea multa consumatie. Lucrurile de clasa costa!
Restaurantul asta e ca o ciocolata fina, trebuie luat in doze mici, si din considerente financiare, dar si datorita faptului ca poate da dependenta. 

 

Leave A Reply