Restaurante Bucuresti

Restaurant Maiko

7

Restaurant Maiko – restaurant cu specific japonez

Restaurant Maiko

– restaurant japonez, situat in locul fostului restaurant "Casa M" ofera preparate precum sushi, tempura, peste si fructe de mare.

7 comentarii

 1. Buna Ziua!!!
  Parerea mea este ca Maiko e un restaurant superb! Merita vizitat! Nu ai cum sa ramai neimpresionat. Totul la Restaurant Maiko este gandit la maxim! Incepand cu sala, cu vestimentatia ospataritelor, muzica, lumina, vesela in care se servesc mancaruri, felul in care sunt servite si gustul lor nemaipomenit.
  Este un restaurant de nota 10!

 2. A fost grozava mancarea Sambata, ca de obicei, Felicitari. Restaurantul vostru poate lejer sa concureze cu cele din NY, Moscova, si chiar ar castiga.
  Oricum tineti-o tot asa!!!

 3. Am fost deunazi la acest restaurant si intradevar am ramas placut impresionata ,interiorul si atmosfera creata de ospatari m-au relaxat ,am uitat toate problemele pe care le aveam la acel moment ,de mancare ce sa zic este divina si se vede clar ca sant proaspete ,mai vreau dar sa vedem cand mai am bani sau……….poate platesc prieteni urmatoarea data.

 4. Am fost sa cer o oferta pentru Botezul fetei mele.Planificasem pentru ianuarie.Restaurantul a fost recomandat de un prieten care merge des acolo.Am incercat si noi.Ma asteptam la o suma imensa,dar spre uimirea mea ni s-a ofertat ca si in alte restaurante medii din Bucuresti.Au si bucatarie italiana ceea ce ne-a usurat enorm de mult alegerea.Este intr-adevar un local superb…si ne-am cam plictisit de localuri unde este acelasi meniu plictisitor.Va fi frumos!!!Ma bucur mult ca am fost si am batut palma.Va fi un botez extraordinar!
  Au si un bazin cu pesti vii!..si semineu.E formidabil locul!

 5. Restaurantul e fitos, ca aspect, dar mancarea nu merita banii (extrem de multi). E putin peste nivelul sushiko (ceea ce inseamna destul de jos).
  Merita doar daca vrei sa impresionezi pe cineva, dar pentru impresie… ar fi mers Yakimono.

 6. Minunat faptul ca iti vand vita din Noua Zeelanda cu titlu de vita Kobe. Niste infractori nesimtiti, cu preturi nesimtite si cu tupeu infinit.

Leave A Reply