Restaurante Bucuresti

8 comentarii

  1. John Smith on

    Cel mai bun airan din oras (cu menta proaspata) ! Locul arata jalnic, iar servirea este asigurata de unica chelnerita a restaurantului si daca nu ma insel de etnie roma mai nou, dar nu este un motiv de ingrijorare. Mancarea este foarte buna si sanatoasa, portile sunt mari, iar preturile cam piperate pentru cum arata restaurantul. Merita incercat.

  2. Pars este un restaurant bun cu mancare excelenta. Nu mi se pare scump ,de servire am fost multumita insa am avut ocazia sa ma asigur ca mancarea este gatita in conditii de igiena de siguranta!

  3. Restaurantul s-a mutat pe Str Fainari….intre Stefan cel Mare si Calea Mosilor, dar mancarea lasa de dorit, e veche si reincalzita, orezul nu are niciun gust.

  4. Este un restaurant de inalta clasa. Elegant, primitor, servicii bine puse la punct. Mancarea este absolut delicioasa, mereu te face sa revii si sa tot revii…Preturile pt orice buzunar. Totul este ok.

  5. Restaurantul si-aschimbat locatia, zina Unirii,foarte diferit cu cea din Mosiilor. Il recomand nu doar ptr calitate ci si preturi f.bune.

  6. Restaurantul si-aschimbat locatia, zona Unirii, foarte diferit cu cea din Mosiilor. Il recomand nu doar ptr calitate ci si preturi f.bune.

Leave A Reply