Restaurante Bucuresti

Restaurant Pizza Hut

9

Cel mai mare lant de restaurante de pizza din lume, Pizza Hut ofera o gama variata de paste, pizza, bauturi si deserturi.

Restaurant Pizza Hut 

Mai mult de jumatate din meniul Pizza Hut se contituie din preparate care nu contin carne, ceea ce denota un respect oarecum ne-americanesc  pentru alimentatia sanatoasa. Salatele sunt prezente intr-un numar mare, o oferta impresionant de variata, din care pot fi facute combinatii oricat de nastrusnice. Blaturile de pizza, desi sunt glorios reprezentate de 4 sortimente diferite, nu m-au impresionat. Topping-urile din meniul Pizza Hut insa, permit imaginatiei sa zburde.

9 comentarii

  1. Mi-am jurat ca nu mai calc in romania la pizza da hut. Chelneri prost educati si nesimtiti ca acolo – NU am vazut. Mancarea ar fi buna, mai ales pizza si salatele si etc.

  2. oribil loc .n am cuvinte ,mancarea a fost teribil de proasta .categoric lipsa de imaginatie si de gust .am comandat niste paste cu peste care au venit acoperite cu niste contimente si nimic mai mult .paste fierte cu contimente.am fost nevoiti sa ne plangem si macar au avut bunavointa sa ne recomande altceva fara sa platim diferenta

  3. Incredibil ce se intampla la Pizza Hut in Romania, au redus efectiv portiile, pana reusesti sa comanzi o pizza trec 30 min mai ales daca ai vreun ospatar care iti completeaza agale calendarul prin care face comanda. Mancarea duce lipsuri la capitolul gust insa nota de plata rasplateste din plin efortul depus de bucatar! Nu mai am ce cauta la ei!

  4. chiar asa de varza a ajuns pizza hut la noi? io ultima data cand am intrat in pizza hut a fost in 2000 la matusa mea in londra si era buna mancarea…
    difera retele de aici cu alea din alte tari? ca nu pot sa imi imaginez mancarea proasta la pizza hut in toata lumea…

  5. ei nu e chiar asa…depinde…eu am fost in plazza mall la pizza hut si a fost super frumos…servirea…mancarea.

  6. Salate mai mizerabile ca la ei nu am mancat nicaieri (nu salatele pe care ti le pui singur in farfurie, pe astea nu le-am incercat, ci salatele din meniu). Pizza insa a fost f buna de fiecare data.

  7. Buna ziua,in primul rand a-si dori sa specific ca serviciul chelnerilor lasa de dorit, sunt prost educati….faci o comanda,astepti de t-i se lungesc urechile e t-i se inchide stomacul………..in schimb cand l-e ceri nota de plata,imediat sosesc pt incasare………..ha ha ha ha ha pizza facuta la cuptor electric…..blllaaahhhhhhhhhhhhh…..ospatarii nu stiu ce inseamna:PROFESIONALITA IN MESERIE…..se trezesc de dimineata si vor sa devina ospatari…….ha ha ha ha,eu ma intreb pe ce baza???????????????????????????ZAMBETUL PROFESIONAL AL MESERIEI UNDE ESTE???????????????????Tot personalul este trist,rar ai vezi un zambet din partea lor,pacat……Eu am facut aceasta meserie 11 anni dintre care 5 anni de scoala…Daca vreti sa mancati o pizza excelenta mergeti la Capriciosa…..

  8. ramona draga mea, ar fi fost bine daca, pe langa scoala aia de ospatari, ai fi fost atenta la orele de gramatica din generala! ma dor ochii cand iti citesc mesajul!

Leave A Reply