Restaurante Bucuresti

Restaurant Pui de Urs

7

Pui de Urs… Un restaurant de care auzisem de mai multe ori de la diverse persoane. Auzisem multe lucruri frumoase, dar nu credeam ca sunt toate adevarate…

Restaurant Pui de Urs

Regie… zona suprema a distractiei. Este un fel de Fun State Area. Toata lumea stie ca in Regie sunt cluburi, discoteci, cluburi de biliard, bowling, tenis de masa s.a.m.d. Este centrul de relaxare al adolescentilor si studentilor. Zona este plina de fast-food-uri, si totusi, dupa ce te zbengui intr-o discoteca sau te enervezi ca ti-ai luat bataie la biliard, este fizic imposibil sa nu ti se faca foame. Si pentru ca nu sunt nici o exceptie, dupa ce am fost sa dau o bila prin IDM am cautat un loc mai bun sa mananc.
Eram satula de shaorma si junk food de genul asta, asa ca am cautat un loc unde as putea sa mananc ceva mai diferit.
Asa am ajuns in Pui de Urs. Un restaurant de care auzisem de mai multe ori de la diverse persoane. Auzisem multe lucruri frumoase, dar nu credeam ca sunt toate adevarate.
Are o terasa destul de incapatoare cu mese din lemn acoperite cu fete de masa albe si un grilaj de lemn ce inconjoara toata portiunea.
Restaurantul este ceva mai complex decat restul restaurantelor. Nu are un anume stil, in schimb este destul de linistit si familiar.
Mancarea este grozava: multa, buna si ieftina. Despre servire nu am cuvinte. Este impecabila.
La etaj se pune muzica cu volumul ceva mai tare si poti chiar sa te ridici si sa dansezi.
Mi se pare unul dintre cele mai bune restaurante din Bucuresti, si nu spun asta doar din cauza aspectului ci si pentru calitatea restaurantului.
Recomand cu mare sinceritate salata de vara( care se serveste oricand indiferent de anotimp) ca aperitiv si un Cordon Bleu (are un gust divin).
Chiar pot spune ca de fiecare data cand ma duc acolo mananc cat un urs!
 

7 comentarii

 1. Eu te cred ca ti-a placut salata de vara cu gordon bleu si garnitura.dar sa incercati si ”puiul magic” e ceva de nedescris eu unu il ador

 2. Buna ziua,m ar interesa si pe mine cat ar costa sa inchiriez o sala pentru o aniversare
  Va multumesc!

 3. Eu si sotia mea il recomand cu cea mai mare placere deoarece am facut nunta acolo anul trecut si am fost supermultumiti de tot.Nota 10 cu felicitari cel putin pentru seful de sala si pentru servire.

 4. nu recomand acest restaurant.am organizat un botez.
  nu s-a respectat meniul,mancarea veche,servita rece.
  au fost 2 chelneri pt 2 botezuri.
  servirea proasta.

Leave A Reply