Restaurante Bucuresti

4 comentarii

 1. Buna ziua!!! Ma intereseaza daca aveti liber pentru o nunta de 100 pers, in perioada august-octombrie 2007, sambata. Doresc o oferta detaliata a meniului si a preturilor pe care le practicati. Va rog sa-mi confirmati pe email, multumesc anticipat!!

 2. buna ziua m-ar interesa daca aveti liber pe 12 iulie 2008 pentru o nunta de 11-110 pers si la cat se ridica meniul de pers . va multumes astept raspuns

 3. Vreau sa spun ca restaurantul Rates lasa mult de dorit.
  Si ma refer atat la personalul care serveste ,cat si la seful de sala si dna manager de local.
  Sa incepem cu faptul ca la masa de prezidiu,cutitul era ruginit,tot timpul aceasta masa nu era curatata.Angajatii restaurantului asteptau sa mearga omul de la masa sa ceara apa sau vin si sa le duca la bar sticlele goale.Nu glumesc.E ff adevarat ceea ce va spun.La contractarea localului ni s-a spus k de 25 ron din suma meniului ni se va da apa minerala,apa plata,vin la carafa ,sprite,cafea,cola,fanta atata cat poate omul sa bea.Nu a fost asa.Toata noaptea s-a adus decat 1-2 carafe micute la o masa de 8 persoane.Tortul a fost comandat de dna manager la o cofetarie cu care colabora dansa.Insa ni s-a spus k este 35 Ron/ kg,ceea ce iar nu a fost adev caci la nota de plata restaurantul Rates ne-a cerut 45 ron /kg.eu intre timp am sunat si am verificat la cofetarie respectiva si era 35 Ron.La anuntarea numarului meniurilor cu 2 zile inainet de nunta,eu am dat un nr ,iar ei si-au luat o marja mult mai mare decat trebuia si vroiau sa le platim vreo 17 meniuri in plus.Le-am platit doar 5.Nu au corespuns nici felurile de mancare.Si cel mai important este faptul k nu vroiau sa ne dea chitanta si factura pe ceea ce platisem.Deci era vorba de cateva zeci de milioane,nu sute ,deoarece nu avusesem prea multi invitati.
  Mesele au fost inghesuite ,desi localul mai avea 2 sali,care erau libere.Si decoratorii salii au avut probleme cu cei de la local deoarece insinuau ei ca daca vor ei sa umfle baloane pt arcada,trebuia sa mai plateasca localului 1.5 mil lei.
  dar pana la urma nu au platit decoratorii decat 5 Ron ,iar restaurantul s-a pretat la a incasa aceasta suma.Fructele aduse de noi,precum si alunele,covrigeii,salatinii au fost puse pe masa in cantitate extrem de mica,ca si cum ar fi fost de la local.
  Aa ca,viitorilor miri si mirese,nu aslege-ti acest restaurant ca sa nu patiti ce am patit noi.
  dar mai presus de toate spuse mai sus,ne-am distrat si a fost o seara de neuitat in inimile noastre,cat si a invitatilor.

Leave A Reply