Restaurante Bucuresti

Restaurant Repertorium Gourmet

0

Restaurant Repertorium Gourmet

Concert de eleganta si rafinament pentru toate simturile!

Restaurant Repertorium Gourmet

Restaurantul Hotelului Scala, Repertorium Gourmet, este locul unde se gaseste intotdeauna un „repertoriu” culinar fascinant, compus din specialitati mediteraneene dar si din bucataria internationala.

Restaurant Repertorium Gourmet reprezinta o oaza de eleganta, lux si relaxare in inima Capitalei. Intr-un loc plin de caldura, veti regasi un restaurant gourmet la ultimele standarde internationale.
 

Preparatele se dezvaluie precum o orchestra de bun gust, invitându-i pe cei care trec pragul restaurantului  intr-o lume plina de rafinament ce imbina emotionantele concerte de pian si saxofon live cu nelipsitele aventuri gastronomice.

 

 

O calatorie magnifica in lumea lui Dom Perignon, a specialitatilor din peste, fructe de mare, carne, insotite de vinuri alese, a sufleurilor si sorbeturilor de lamaie si menta, amprentate de maestrii nostri in cele mai delicate si atragatoare aranjamente… toate se imbina perfect la Scala Repertorium Gourmet.

 

Exigenta clientilor nostri ne inspira si ne motiveaza sa oferim servicii de cea mai buna calitate, echipa Repertorium Gourmet imbinand creativitatea, curtoazia si discretia pentru a crea experiente stilate adresate celor mai pretentiosi oaspeti.

 

Leave A Reply