Restaurante Bucuresti

Restaurant Sallmen

1

Un comentariu

  1. Am fost la SALLMEN pe 09 decembrie 2007. Restaurantul era gol, ceea ce nu ne-a deranjat. Mancarea a fost buna.
    Insa chelnerii romani nu se dezmint: Dupa ce am comandat si mancat o portie de PIEPT DE RATA CU FICAT DE GASCA care este de departe cel mai scump fel din meniu (60,- RON fara garnitura), chelnerul a venit sa ne spuna ca de fapt din cauza depasirii gramajului de ficat de gasca, va trebui sa platim mai mult. N-am vrut sa ne stricam seara si am zis ok, gandindu-ne ca putin ficat in plus nu poate costa o avere.
    Ne-am inselat: Cand am primit nota, am observat ca PRETUL PORTIEI CRESCUSE CU 50%, adica de la 60,- RON pana la 90,- RON. Ne-am simiti fraieriti, chelnerul s-a scuzat pentru incurcatura, dar A INSISTAT SA PLATIM PRETUL TRECUT PE NOTA DE PLATA, DESI NOI COMANDASEM ACEL FEL DE MANCARE CREZAND CA PRETUL ESTE CEL AFISAT IN MENIU.
    Totalul notei pentru 2 persoane: 186,- RON. Am platit 200,- RON la insistentele sotului meu (eu personal as fi chemat mai degraba OPC-ul decat sa mai las si spaga unor hoti!). Chelnerul s-a intors cu restul, dar i-am spus ca il poate pastra, nu mai vroiam decat sa plecam mai repede. Din curiozitate, am aruncat insa o privire si la restul adus: erau 9,- RON, in loc de 14,- RON…
    Cred ca asta spune totul despre bunele intentii ale acestui local. Sau credeti ca exista intr-adevar posibilitatea sa se fi inselat din nou in defavoarea clientului?!?

Leave A Reply