Restaurante Bucuresti

Restaurant Troia

1

Desi are un nume (Troia) ce te duce cu gandul la legendarul razboi pentru o gagica (in stilul celui purtat de americani pentru instaurarea democratiei in Irak), si identitatea localului se arata tot putin cam dura (cu o sabie in loc de T)

Restaurant Troia
 

Desi are un nume ce te duce cu gandul la legendarul razboi pentru o gagica (in stilul celui purtat de americani pentru instaurarea democratiei in Irak), si identitatea localului se arata tot putin cam dura (cu o sabie in loc de T), Troia are o atmosfera calda in interior (cel putin la parterul pentru nefumatori, ca sus e un fusion nu tocmai inspirat, cu dominante grele, de maron si visina putreda, mai potrivite unor seri hot decat unor mese linistite si senine).
Bucatarul este unul de exceptie, cu un perfectionism dus uneori la absurd, si o mare experienta prin locuri diverse, unele intime, altele mai de fitze (Cafe de la Joie, La Provence, Il Giardino, etc.)
Meniul este de inspiratie frantzuzeasca (vezi Troia, SIC!) si are printre altele niste fondue-uri de exceptie.
Preturile sunt medii spre mici, servirea e buna, muzica placuta.
Astept cu nerabdare  schimbarea anuntzata a look-ului, moment in care sigur va deveni un punct de reper in fenomenul goingout din Bucuresti

Un comentariu

  1. aveam o parere buna despre ei. dar astazi 11.07.07, am mers 30 ‘ prin soare sa ajung la ei, imi era pofta de un fel de mancare preparat f bine in acel restaurant. terasa era aproape goala, iar un nesimtit cu fata de L…., mi-a spus ca e ocupat , banuiesc ca era patronul sau vreun smecher de-al casei. nu scria rezervat pe nici o masa. a fost absolut penibil, practic m-au ridicat de la masa, am plecat, am zis ca nu stau sa ma cert cu ei. daca atata ii duce capul. in fine e plin bucurestiul de restaurante. nu am sa mai merg niciodata pe la ei.

Leave A Reply