Restaurante Bucuresti

Restaurant Tushin

7

Restaurant Tushin
Specific chinezesc si mongolez.
Restaurant Tushin

7 comentarii

  1. Lasand la o parte aspectul interior, vi-l recomand. Portii uriase, destul de ieftine, iar personalul iti da toate lamuririle necesate. Pofta buna!

  2. sunt clienta fidela a acestui restaurant.mancarea este foarte buna,ornamentele sunt superbe dar ouuuuppsssssssssss bautura cam pipereta la pret.dar merita sa va duceti.nu stiu ce se intampla dar erau doua fete care serveau frumos erau foarte dragute si stiau sa explice si mancarea dar de ceva vreme nu leam mai vazut.merita sa va duceti.

  3. don tusin imy cer mi de scuze ca am plecat asa fara sa va anunt si sa stiti ca imy pare foarte rau.in primu rand ca ati ramas si fara personal si altele.eu stiu foarte bine ca nu sunteti un patron rau dar nu aveam de ales deoarece mi se parea ca doamna ioana avea ceva cu mine si acum sunt sigura ca are.stiti ca nu sunt o fata rea si vroiam ca totul sa fie bine dar…….am plecat din cauza lu doamna ioana.inca o data imy cer scuze ca vam dezamagit si stiu ca nu va asteptati la asa ceva din partea mea,si sa stiti ca nici eu nu vroiam sa se intample asa dar eu cred ca din cauza lu doamna ioana nu sta personalul.eu va doresc succes in afecere,sa va mearga totul bine.si va urez un paste fericit si plin de bucurii si tot ce va doriti sa vi se inseplineasca.multa multa sanatate in primul rand si un PASTE FERICIT

  4. E super restaurantul !!
    Am fost cu cativa prieteni si ne-am simtit tare bine, pentru ca mancarea e buna si ieftina, iar ospatarii foarte bine instruiti. Am intrebat nu stiu cate feluri de mancare si ni le-au explicat pe toate. Eu unul nu cred ca as fi tinut minte atatea mancaruri si atatea condimente. Iar ce mi s-a parut de nota zece, a fost faptul ca mi-au adus restul la masa, ceea ce rar mai intalnesti prin restaurante in ziua de azi. In acest caz, cum sa nu lasi spaga, lasi chiar mai mult pentru ca sunt corecti. Bravo lor!!!

  5. un restaurant ordinar mai leonarde.nu stiu ce ai vazut tu acolo,dar iti spun ca multi nu merg acolo ca stiu ca e foarte scump,conditiile foarte proaste si servirea asa si asa,si ospatarii sunt terminati se plang de salariu,de program,nu stiu daca as mai merge intr-un asemanea loc,nici eu nici prietenii sau familia ca am fost majoritatea ca suntem din zona.deci daca vreti un restaurant unde sunt preturile accesibile,portiile mari si servirea de nota 10 incercati in alta parte ca acolo chiar nu se merita.

  6. Da, ordinar e termenul potrivit. :)) O bodega in care totusi unele feluri de mancare sunt gustoase.
    Oricum nu merita banii, poate daca ar livra si n-ai vedea dezastrul de-acolo ar mai merge…

Leave A Reply