Restaurant Uptown Bar & Grill – restaurant cu specific international in Bucuresti. Organizeaza petreceri private.
Restaurant Uptown Bar & Grill
Restaurant cu specific international in Bucuresti. Organizeaza petreceri private.
Restaurant Uptown Bar & Grill – restaurant cu specific international in Bucuresti. Organizeaza petreceri private.
Restaurant cu specific international in Bucuresti. Organizeaza petreceri private.
8 comentarii
Uptown pe placul oricui !!! E superb restaurantu ! La fel servirea , amenajarea , mancarea…totul e ok
Ede-a dreptul inadmisibil, sa fac o rezervare si sa dati vina pe colegul nou care nu stie ce face……
A fost pentru prima data si sigur pentru ultima…
Era vorba de o intalnire de afaceri care a inceput cu stangul si ….regretam …………
ce sa zic ? mancare buna si tot timpul mancarea a fost la fel de buna.Felicitari bucatarului sef care se pare ca stie ce face.Sunt client fidel al acestui restaurant inca din 2002 cand un prieten m-a dus acolo.De atunci il frecventez f des.Ospatarii tot timpul au fost amabili si sunt prezenti cand ai nevoie de ceva.In schimb domnisoara cere te intampina la usa nu stiu cine a angajat-o dar e cam acra si daca mai si trece pe la masa de doua trei ori ti-a stricat seara.pacat de locul asta frumos.mie unul mi-a facut figura cu masa rez.de cateva ori si de atunci nu mai fac rezervare.daca au masa,raman.probabil e iubita sefului………..
parerea mea e ca orgoliul unui patron sta si in puterea de a-si plati salariatii cat se poate de decent mai ales ,in cazul de fata ,cand acestia nu mai stiu decat munca munca si iar munca .
la up town se munceste si fara libere (adica zilnic ,poate si cate 16 ore ) timp de cateva saptamani sau luni .
e posibil asa ceva ?
iar despre patron ce sa mai spun? isi plateste acesti angajatii cu salariul minim pe economie .
ok !sa zicem .dar in codul muncii sunt prevazute clar ceva prevederi cu referire la orele de munca si odihna . http://www.codulmuncii.ro/titlul_3_1.html
iar acest patron care se vrea patron si care are prieteni PATRONI,isi lasa angajatii la mila clientilor luand el tot iar lor … ,nu are rost sa mai zic.
nu sunt rasist nu am nimic cu turcii sau cu patronii turci dar prea usor isi gasesc slugi (manageri)f umile (care sa bucura pentru cativa dolari in plus si care isi pot calca in picioare semenii romani care vin acolo unde se castiga bine ca de:vin mai marii statului acolo sa se ospateze
domnule patron am o intrebare :
cum va simtiti printre PATRONI?sa zicem la un cazinou unde fiecare vine cu bani castigati CORECT. si nu vine cu bani din paharele sau farfuriile care se sparg.
(sau poate nu stiti ca acestea se platesc de catre angajati chiar si in cazul cand sunt sparte de clienti).
si in final va mai intreb ceva .
daca nu ati fi obligat sa platiti salariul minim pe economie ,ce salariu ati propune ptr angajati?
va multumesc ptr atentie si va doresc ce meritati.
p.s. daca tot muncesc in plus logic trebuie sa fie si platiti in plus.
tot in codul muncii scrie asta .
Uptown a fost una dintre putinele experiente placute din toate punctele de vedere. Servire prompta, ambianta placuta iar mancarea este foarte buna (mail ales salata arabeasca de pui). Cu siguranta voi mai merge la acest restaurant.
Restaurantul este intr-o vila sic, pe strada Rabat colt cu Aleea Alexandru. Fosta curte a fost invelita intr-o foaie de cort si transformata intr-o terasa acoperita si incalzita unde totusi int-o zi de sfarsit de octombrie ploiaoasa si friguroasa nu iti vine sa stai la masa. Prefer salonul care desi este destinat numai fumatorilor are o ventiliatie precara si ca nefumator, te duce la gandul sa manaci repede ceva si sa pleci. Din meniu afli o curiozitate si anume ca APERITIVELE se manaca si APERITIVES se beau. Gluma cea mare este in lista de vinuri . Un vin era prezentat astfel: Margoux, merlot, cabernet sauvignion, petit verdot, dry, Medoc, Bordeaux la pretul de 170 lei. Un vin care este si margoux si medoc este ca un vin care ar fi si Odobesti si Cotesti, pentru ca si Margoux si Medoc sunt doua mari podgorii in Bordeaux ,lucru necunoscut atat celui care a intocmit lista de vinuri cat si ospatarului pe care atunci cand l-am atentionat a dat nepasator din umeri. Figura i-a ramas nedumerita si atunci cand l-am intrebat ce contine salata de pui orientala. M-am riscat cu ea si rau am facut pt ca am primit in schimbul a 14 lei in ditamai castronul un furaj compus din cateva foi de salata verde, multa, chiar prea multa varza alba si rosie rasa, ornate cu cateva pastai de fasole verde din conserva , putin ardei gras si exact 7 firimituri de carne de pui in sos de soia. A fost cea mai neinspirata combinatie care mi-a fost servita vreodata drept salata. Imi venea sa cer nota de plata si sa plec dar comandasem ceva la felul 2 si anume pui cu rosii uscate la 24 de lei care oricum aratau mai bine decat salata. Numai acasa am regretat si aceasta comanda cand sosul de smantana care acompania puiul a inceput sa imi huruie prin stomac. Daca nu o simteam pe pielea mea ramanea cu impresia, din auzite despre acest restaurant ca ar fi de top.
Este foarte frumos restaurantul dar salarile sunt super mici, naspa!
Am mancat foarte bine. Serviciu discret, rapid si eficient. Muzica suficient de incet incat sa poti conversa. Daca nu ar exista fauna de pitipoance si cocalari de Dorobanti ar fi aproape perfect.