Restaurante Bucuresti

Restaurant Vegetarian Satya

0

Restaurantul vegetarian Satya este INCHIS
– locul in care alimentatia sanatoasa, vegetariana, se imbina perfect cu ceaiurile si relaxarea oferita de catre SPA. Situat intr-o zona usor-accesibila (Piata Victoriei), restaurantul iti pune la dispozitie un meniu diversificat de preparate vegetariene, vegane si RAW, totul completat de un decor cum nu ai mai intalnit in Bucuresti.

Mai multe despre Satya

Restaurant Satya promoveaza un stil de viata sanatos prin meniurile vegetariene, vegane si RAW.

Numeroase studii au dovedit efectul negativ pe care carnea il poate avea asupra organismului prin substantele daunatoare ce provin din procesarea ei, dar si prin toxinele ce se afla in aceasta. Frica animalului, din momentul taierii, ramane captiva in carne, substante eliberate de organismul sau in urma stresului generat de moartea iminenta. Ingerindu-le, nu facem altceva decat sa preluam aceleasi angoase nu doar la nivel psihologic ci si fizic.

Societatea in care traim astazi este una care ne indeamna sa ne hranim prost si in graba. Pierdem, astfel, contactul cu natura, cu ceea ce a creat pentru ca noi sa ne dezvoltam intr-un mod cat mai armonios. Restaurant Satya imbina ingredientele sanatoase in retete savuroase.

 

Leave A Reply