Restaurante Bucuresti

9 comentarii

 1. marius misai on

  ma intereseaza un meniu complet pentru livrari la domiciliu si orele pana la care se livreaza.
  multumesc

 2. Sunt oameni de cuvant. Eu am luat legatura cu ei pe mail pentru un catering – petrecere la firma- si au fost super expeditivi. Au venit cand au promis, preturile sunt foarte bune. Am 3 experiente cu ei si toate au fost de nota 10. Au pagina de net si acolo aflati si adresa de email si telefon. Au variante de meniu dar puteti scoate ce nu vreti de acolo. Si mai fac si discounturi, depinde insa de toanele directoarei de acolo.

 3. Ma intereseaza sa inchiriez pt.nunta de 100 pers. mese, scaune, vesela. Rog sa-mi trimiteti o lista de preturi. Multumesc.

 4. Diaconescu Corina on

  Buna ziua
  Ma intereseaza si pe mine o oferta de preturi si produse, pentru copii. Mai precis activitatea pe care o desfasor se refera l;a petrecerile pentru copii si vreau sa stiu daca este posibila o colaborare si care sunt conditiile dumneavoastra.
  Cu stima
  Corina Diaconescu
  Event Manager
  Concert Masters
  Tel:0722.163.591

 5. iulian tanase on

  sunt interesat de serviciile pe care le oferiti, si as dori sa faceti o oferta pt o firma de 25 de persoane ce doresc livrare la sediul firmei de luni pana vineri,as dori sa-mi trimite-ti pe mail un meniu incluzand si preturile.
  va multumesc si astept mail-ul dvs.

 6. costea cristian on

  societate ,dispunem de ospatari pentru toate tipurile de evenimente si am dori o colaborare cu dumneavoastra.daca sunteti interesati puteti suna la tel 0722904083.cristi

 7. AVRANESCU CAMELIA on

  Buna ziua,
  Ma intereseaza un meniu tip bufet suedez pentru o aniversare la firma , cu 22 persoane. Produsele sa fie proaspete, ecologice, de exemplu: salate diverse, tartine diverse, rulouri, tepuse cu diverse combinatii inclusiv fructe exotice, produse pescaresti , creveti, fructe de mare, icre, etc.
  Va multumesc.

Leave A Reply