Restaurante Bucuresti

Art Restaurant Lounge

0

Art Restaurant Lounge
Nu este dragoste mai sincera, decat cea pentru mancare. Nu se face un secret din faptul ca mancarea italiana este una dintre cele mai cunoscute in toata lumea si pastele sunt reginele.

Art Restaurant Lounge

Pentru un  breakfast rapid si consistent care te umple de energie, un lunch delicious sau o cina eleganta  lasati bucatarul  sau pizzarul sa va prepare un meniu de neuitat.

Art Risto Lounge este un restaurant tipic Italian, care cu greu se uita, odata incercat. Singurul risc pe care vi-l asumati este acela de a gasi locatia.

ART este un restaurant elegant, dar nu pretentios, la cativa pasi de Camera de Comert si de Universitatea  Cantemir,  unde puteti manca bine fara sa cheltuiti o avere, dar mai ales puteti servi cateva feluri de mancare tipice Italiei meridionale zona Lucana, pe care nu le puteti gasi nicaieri in Bucuresti.
Restaurantul Art se naste  dupa lungi cautari si dupa o experienta de 12 ani in domeniu in Romania.
Bucataria ofera o discreta varietate de aperitive, felul intai ( printre care va recomandam cu caldura,  cateva feluri de paste facute in casa ), felul doi ( la care am incercat sa va delectam papilele gustative cu varietati de carne si peste). Este bine sa nu ratati servirea unei pizze sau a unui desert facut in casa.
Si nu uitati: o masa copioasa se incununeaza prin degustare unui vin de calitate.
 

Leave A Reply