Restaurante Bucuresti

BON APETIT

5

Firma catering, asiguram masa de pranz la sediul firmelor intre orele 11:00 – 14:00, comanda minima de 50 lei / zi. Comenzile se pot efectuta inainte cu o zi pana la ora 17:00.

5 comentarii

 1. diaconescu Corina on

  Ma intereseaza si pe mine un meniu complet si lista de preturi. Activitatea pe care o desfasor se refera la petrecerile pentru copii si ma intereseaza conditiile unei eventoale colaborari

 2. Ma intereseaza si pe mine un meniu pt. 25 de pers/ zi 4 zile pe saptamana pt. o clasa de elevi ( step by step ). cat ne-ar costa un meniu de persoana cu fel 1 si 2 ambalate individual in casolete si tacamuri de unica folosinta , cu transportul inclus in pret.astept un raspuns prompt din partea dv. Va doresc o seara buna.

 3. as dori sa-mi faceti un meniu care sa poata fi servit sub forma de bufet suedez la sustinerea tezei de doctorat(catering). nr. de persoane 30. nu doresc bautura, apa, sucuri.
  Multumesc anticipat!
  Astept oferta si pretul!

 4. Ruset Marinela on

  Va rog sa-mi recomandati un meniu genbufet suedez pentru 30 persoane pentru dupa sustinerea tezei de doctorat. Locatia Facultatea de limbi straine. Multumesc!

Leave A Reply