Restaurante Bucuresti

El Capitan

11

El Capitan e o cunostinta veche, o prezenta veche si cunoscuta in segmentul restaurantelor bucurestene cu specific libanez.
El Capitan e o cunostinta veche, o prezenta veche si cunoscuta in segmentul restaurantelor bucurestene cu  specific libanez. De curand s-a deschis a doua locatie, pe Splaiul Independentei, decorata frumos (pentru cine agreeaza gusturile Orientului Mijlociu) si cu o mancare de toata lauda.
Ca in toate restaurantele arabesti servirea e excelenta, in mare parte datorata faptului ca cineva din conducere (patronul sau cineva foarte apropiat lui) sta non stop cu ochii pe personal. In general pare un gen de presiune pusa pe personal, fiindca patronii arabi nu sunt deloc blanzi cu angajatii, dar metoda da rezultate foarte bune pentru clienti.
Falafelul foarte bun, labne foarte bun, platoul El Capitan facut parca pentru a testa gurmanzii (calitativ si cantitativ), cafeaua cu cardamom ca la ea acasa.
Narghileaua poate fi o optiune, e foarte bine pregatita.


11 comentarii

 1. ar fi minunat daca ar s-ar sublinia specificul oriental cu dansurile speciale asa cum exista in restaurantele din turcia si alte tari

 2. eu nu sunt de acord cu dansuri in restaurant..anyway el capitan are nota 10 de la mine…imi place totul ktiiiir ktiiiiiir

 3. RESTAURANTUL EL CAPITAN MI-A OFERIT O MARE DECEPTIE, PERSONALUL DE ACOLO LASA DE DORIT,ABIA DACA VEDEAI VREUN OSPATAR DECAT ATUNCI CAND TREBUIA SA ADUCA MANCAREA COMANDATA. AM COMANDAT NISTE PLATOURI PE LA 21.10 SI DE VREO 2 ORI NE-AU PUS PE MASA ALTCEVA DECAT COMANDASEM CONSTATAND DE FAPT CA AU CONFUNDAT MESELE APOI INTR-UN FINAL A AJUNS SI MANCAREA NOASTRA ADICA PE LA 22.20 SI BINENTELES CA NOI DEJA MANCASEM SALATELE CU LIPIILE CARE FUSESERA ADUSE CU 1 ORA SI 10 MIN IN URMA.

 4. am fost la restaurant el capitan,mancare la fel ca la fast food,am comandat homos dar nu are legatura cu mancarea libaneza si era si foarte acru,tabulele si gratar capitan,carnea era tare nu puteai sa mesteci si salata are zeama multa .ospatarii nu ne-au bagat in seama si patronul se invartea prin restaurant aiurea parca nu observa ce se intampla,poate din cauza barbii.patronul nu vede decat femeile care intra in restaurant.scuze pentru comentarii,dar cat am stat acolo eu si sotul meu patronul mi-a facut tot timpul ochii dulci.fetelor nu mergeti insotite la el capitan.o sa aveti probleme acasa cum am avut si eu.

 5. RESTAURANTUL SE NUMESTE PUR SI SIMPLU CAPITAN, NICI -DECUM EL CAPITAN CE V-AS PUTEA SPUNE, OBISNUIESC SA MERG DESTUL DE DES IN ACEST RESTAURANT MANCAREA MI-SA PARUT DESTUL DE BUNA ETC. IN PREZENTARE PE CARE A-TI FACUT-O IN MARE PARTE ESTE GRESITA ADIK: CAFEAUA ARE AROMA DE HEL,NICI DE CUM DE GARDAMON CE E AIA? 2) SE NUMESTE CAPITAN, NICI DE CUM EL CAPITAN SI MULTE ALTELE. ORICUM MERITA VIZITAT NU ESTE CEVA FOARTE SPECIAL CI CEVA TIPIC ARABESC

 6. Alex, pentru a-ti imbunatati cunostintele generale te anunt ca hel si cardamon sunt unul si acelasi lucru. HEL este denumirea arabeasca a cardamonului, care este un condiment foarte apreciat in orient si nu numai. Bonus: este al doilea condiment, dupa sofran, in topul celor mai scumpe condimente.

 7. ELMASSRI OANA on

  SUPER DOAR ACOLO IMI PLACE SA PAP
  MAI ALES PASTA DE USTUROI E MINUNATA NU CRED CA MAI STIE CINEVA SECRETUL
  EI

 8. as dori sa stiu daca in restaurantul dumneavoastra se pot organiza si petreceri tip majorat,cum oferiti mancarea,bautura,daca se poate aduce un dj,daca pot avea dansuri specifice,daca avea si eu un moment de dans din buric,daca exista suficient spatiu pentru dans si cam cat ar costa

 9. Am mancat acolo aseara si m-am simtit super. Preturile sunt ok si mancarea este foarte gustoasa, au si narghilea 18 ron (merita sa incercati), si de asemenea merita incercat si gratarul capitan 32 ron, garantat nu o sa regretati. Din partea mea sa o tina tot asa.

 10. vand rasina de mastic originala , condimente orientale de cea mai buna calitate aduse din egipt pt relatii sunati la 0744677088 multumesc

Leave A Reply