Restaurante Bucuresti

Adresa: Str. Biserica Amzei, Nr. 6
Catering: 021-317.74.97
Fax: 021-317.74.96
Comenzi si rezervari:
0800 888 777 (APEL GRATUIT)
office@golden-dragon.ro
www.golden-dragon.ro

Golden Dragon

2

Restaurant chinezesc INCHIS – Golden Dragon a tinut neaparat sa demonstreze ca, in Bucuresti, multe restaurante incep bine si se strica precum varza primavara.

Restaurant chinezesc Golden Dragon a tinut neaparat sa demonstreze ca, in Bucuresti, multe restaurante incep bine si se strica precum varza primavara.
Servirea a fost sub orice critica, cu un nevinovat binevoitor care scapa totul din mana, uita ce-i ceream sa aduca, intarzia, etc. (asta era chelnerul!).
Mancarea a excelat prin lipsa gustului. Frunzele de telina parca era lujeri de porumb furajer, fasolea de conserva, ciupercile de iarna mustind de apa?
Somonul picant a fost acceptabil, desi nu m-as intoarce acolo pentru el. De fapt nu m-as intoarce pentru nimic in lume.
Merci, Golden Dragon! M-ai trimis inapoi la slinul din Vasile Lascar (Templul Soarelui).
 

2 comentarii

  1. Olaru Adriana Cristina on

    Buna ziua, as dori daca se poate informatii despre meniu si preturile de la restaurantul dumneavoastra.
    Cu resprect, cristina olaru

  2. Imi facusem rezervare la Templul Soarelui, dar am fugit ca de ciuma. Am sunat si rezervat o masa aici. Diferenta ca de la cer la pamant. Pozitionare restaurant, posibilitati de alegere, mancarea – toate excelente. Singurul lucru la care mai au de lucrat este selectarea ospatarilor. Cel care ne-a servit ne-a uitat dupa o ora, asa ca a trebuit sa rog un alt ospatar sa-mi faca nota. Asteptasem prea mult pentru a mai cere si desert. In rest – toate bune.

Leave A Reply