Restaurante Bucuresti

Restaurant Indian Kumar’s Agra Palace

3

INCHIS – Kumar’s Agra Palace este un restaurant indian aflat pe strada Mantuleasa, amplasat intr-o vila frumusica, interesant decorata. Poate fi catalogat ca cel mai nou restaurant indian din Bucuresti, desi are peste patru ani de existenta, deoarece si-a schimbat adresa anul trecut. Din fericire chef-ul, care este si proprietar, a ramas acelasi Arun Kumar, unul dintre numele de referinta in bucataria indiana bucuresteana, un bucatar de exceptie, cu realizari pe masura.

Restaurantul indian Agra Palace s-a deschis initial in Pipera, dar anul trecut a facut pasul spre Bucuresti, o idee buna, in felul acesta bucataria indiana autentica fiindu-ne mult mai accesibila. Casa este cea in care, acum destui ani, a functionat restaurantul indonezian Nusantara (o mare dezamagire), dupa care a urmat restaurantul Angelique. Devenind „indiana”, casa si-a pastrat cateva dintre piesele vechi, precum sobele de teracota superbe, care s-au integrat destul de bine cu elefantii orientului, fusion-ul fiind reusit.

Am ajuns la Kumar dupa ce-am plecat de la Taj, suparati de atmosfera de nunta (acolo era o petrecere privata, cu muzica populara care se auzea probabil si in hotelul Marriott; pacat ca strica prin derapajele astea, altfel Taj are mancare decenta si servire excelenta).

Inchizand paranteza Taj si revenind la Agra Palace, am aflat mancarea la un nivelul superior, gatita bine, cu ingrediente proaspete. Ca recomandari, Aloo Baingain, Khumb Mattar Masala si Peshawari Channa.

Pentru cei care impartasesc stilul de viata veg, Kumar poate prepara majoritatea preparatelor din sectiunea vegetariana (da, exista) fara ingrediente de origine animala. O asemenea atitudine ar fi binevenita in toate restaurantele.

Servirea a fost corecta, amabila, prompta. La finalul mesei Kumar a iesit din bucatarie si ne-a intrebat daca a fost totul in regula, ceea ce a adaugat un punct mare la capitolul „interes fata de client”.

Ca preturi, restaurantul Agra Palace este mai prietenos decat toate celelalte locuri in care se poate manca specific indian (Taj, Haveli, Karishma), listate in ordinea recomandarii.

Per total, Agra Palace a devenit favoritul nostru in materie de mancare indiana in Bucuresti, si speram sa ramana cat mai mult timp in top.
Mai multe puteti afla pe www.agrapalace.ro.

9.0 Foarte Bine
 • AMBIANTA 8
 • MANCARE 10
 • SERVIRE 9
 • User Ratings (3 Votes) 8.7

3 comentarii

 1. Mancarea este buna dar nu exista decat apa minerala Perrier. Pe mine ma enerveaza
  ca intr-o tara cu zeci de ape minerale sa bei apa frantuzeasca asa ca nu m,a mai duc.

 2. Restaurant foarte ok. Preturi destul de bune comparativ cu restul restaurantelor cu specific din Bucuresti. Mancare foaaarte spicy, condimentata, startere foarte bune, lipia cu usturoi-de vis!
  Apa minerala nu doar Perrier. Am fost acum o saptamana si era o gama relativ variata (bucovina, dorna, evian). Daca comanzi apa plata si atat, ti se aduce evian. daca comanzi apa plata bucovina, primesti ce ai cerut.

  Nota de plata a fost de 600 de ron, pentru 10 persoane, cu tot cu apele plate de 10 lei si cateva pahare de vin + startere, fel principal si orez/legume, lipii, si un desert.

  Singurul minus ar fi faptul ca e in Pipera, dar de 2 ori pe an e ok si un drum pana acolo,

 3. Numele tau on

  mancare foarte buna si ospatarii foarte draguti si amabili,preturile sunt foarte bune.

Leave A Reply