Restaurante Bucuresti

Market 8

2

Restaurant Market 8

Restaurant Market 8

Localizat in zona Pietei Dorobanti, lasand in urma agitatia si zgomotul orasului, Market 8 este primul restaurant de autor, semnat Venera Arapu, o scena pe care creatoarea se exprima din toate punctele de vedere, de la concept, la amenajare, si pana la elaborarea meniului. Intr-un cuvant, Market 8 reprezinta o fereastra catre un stil de viata.

Un stil caracterizat prin simplitate si rafinament, folosind din respect pentru arta culinara numai ingrediente premium. Meniul este alcatuit din combinatii particulare de gusturi si texturi. Mille feuille de foie gras cu dulceata  de ceapa, salata de ciuperci cu deep-fried brie si crispy skin eggs, salata de creveti cu avocado si portocale cu dressing de menta si busuioc, tempura de creveti si paste soba in miso soup, white cooked chicken cu dressing de soia si ginger reprezinta doar cateva dintre preparate.
Pe terasa Market 8, deschisa pe tot parcursul anului, va puteti bucura in Happy Hour si nu numai, de cocktail-uri originale: Red China, Orange Elixir, Mango Drops, Ginger Melon Basil, Lychee Martini, Tokyo Peach si multe altele.

Lista de vinuri, conceputa cu ajutorul sommelier-ului Achim, cuprinde peste 50 de sortimente de vin din zone viticole consacrate din Romania, Franta, Italia, Chile si Argentina, cele mai multe dintre ele fiind disponibile si la pahar.

Dorind sa sprijine tinerii artisti romani emergenti, restaurantul Market 8 expune pe tot parcursul anului  lucrari ale acestora, lucrari ce pot fi achizitionate. Pe site-ul Market8 si in cadrul unor pliante speciale vor fi disponibile, luna de luna, imagini si detalii de prezentare ale lucrarilor expuse.

Evenimentele Market 8 isi propun sa devina, in principal, evenimentele de socializare de care avem cu totii atata nevoie. Prin tematici si un meniu special conceput pentru fiecare eveniment, Market 8 doreste sa-si gaseasca un spatiu personal in viata Bucurestiului.

2 comentarii

  1. cafeneaua arata bine, atmosfera e ok, servicii de nota 8 plus, iar cafeaua e buna, mai bine sa poti sta la discutii indelungi decat sa fi stresat de comentariile vecinilor. eu merg mereu cu placere acolo, cafenea de 10 nu avem prin Bucuresti, asa ca eu zic 8 plus

  2. Este un loc foarte interesant. La parter este o cafenea iar sus este un showroom de mobilier. Am intrebat si mi-au explicat ca este un Concept Store. Merita vazut. Eu nu am mai vazut asa ceva in Romania. Cafeneaua este foarte draguta, atmosfera excelenta. M-am simtit foarte bine acolo. O sa revin!

Leave A Reply