Restaurante Bucuresti

Adresa: Str. Paris, nr. 52
Tel: 021-231 90 44
Rezervari: 0723.264.357
www.angels-restaurant.eu
office@angels-restaurant.eu

6 comentarii

  1. Restaurantul Angel’s este locul ideal pentru orice fel de ocazie. Fie ca este vorba de un pranz de afaceri, o cina romantica la lumina lumanarilor, sau de o masa animata cu prietenii, restaurantul Angel’s asigura o atmosfera agreabila si confortabila. Mancarea si servirea sunt de nota 20, iar preturile sunt acceptabile, avand in vedere zona rezidentiala in care se afla restaurantul.

  2. are dreptate asa este eu cunosc seful bucatar de la Angel`s este un om deosebit si gateste pe gutul tuturor din placere

  3. Recunosc ca sunt client fidel, dar cum se poate altfel cand Angel’s reuseste sa ne rupa pentru cateva ore de agitatia cotidiana… Specialitatile sunt mai mult decat delicioase, iar servirea este impecabila (si rapida!) Preturile sunt condimentate nu mai mult decat trebuie avand in vedere calitatea ofertei!

  4. dupa parerea mea, au trecut vremurile cand era Angel`s un restaurant ok. Am fost intr-o seara si, pentru ca am ajuns prima din gasca, chelnerii se bateau pe burta unii pe ceilalti si faceau glume de prost gust pe seama mea, insa nici unul nu a venit sa ia comanda. A! Era vara si eram pe terasa, iar la un televizor urla comentatorul de fotbal….degeaba i-am rugat sa dea putin mai incet. Am plecat imediat ce au venit prietenii mei. Nici ca mai pun piciorul pe acolo.

  5. Este un locul in care am mancat cea mai rea mancare ever, nu ca nu avea gustul care trebuia ci era de-a dreptul ARSA!!! Ca sa nu spun ca in plus pretul a fost exorbitant!!!

  6. Mancare foarte proasta, dar foarte scumpa.In rest nu prea am cuvinte…Servire proasta, in afara de pozitia restaurantului in centru altceva nimic

Leave A Reply