Restaurante Bucuresti

Adresa: 4 Alecu Russo Str.
Tel.: 021-211 28 20

Restaurant Aquarium

12

Restaurantul Aquarium este un experiment reusit de a combina ambientul cu serviciile de calitate, iar meniul nu are termen de comparatie.

Restaurantul Aquarium:

– cartile de credit sunt acceptate.
– parcare privata.
– aer conditionat.

Restaurantul Aquarium este un experiment reusit de a combina ambientul cu serviciile de calitate, iar meniul nu are termen de comparatie. Bineinteles ca si preturile sunt destul de ridicate, dar cui nu-i place sa fie tratat "regeste", macar din cand in cand?

12 comentarii

 1. nu e chiar asa ,te forteaza sa platesti scump,preparate pe care le gasesti la preturi mult mai mici ,la restaurante poate chiar mai bune

 2. din fericire este chiar asa!! restaurantul aquarium este cel mai bun din bucuresti, poate chiar si din romania! 12 ani de faima si serviicile impecabile dovedesc aceast lucru!! cred ca aquarium a este MAMA restaurantelor din romania…..continuati asa!!!

 3. sa nu uitam ca aquarium a fost inchis vre-o cateva luni pt mizerie de neinchipuit, nu se respecta nici o norma de igiena, fiind spatiu de depozitare mic-totul la gramada! aquarium e un fel de afara vopsit gardul – inauntru leopardu!

 4. probabil sunt buni pentru personele care prefera kitch-ul si prostul gust. numai cand te uiti de afara realizezi ca in asa ceva nu poti intra.
  mancarea am auzit ca e ok dar pentru chelneri esti ok doar daca ai ghiulul pe mana si 4×4 parcat afara.
  asa ca mergeti dumneavoastra.

 5. salata de carcatita, calamarii si crevetii la gratar sunt proaspeti si bine gatiti. La fel si pestele. Preturile sunt….de exceptie, cautati sa va lasati invitati acolo.
  Ce strica, este aroganta chelnerilor, care strica tot efectul.

 6. Mancarea, mai ales fructele de mare si preparatele de peste sunt foarte bune. Din nefericire comportamentul ospatarilor lasa mult de dorit, se poate spune ca sunt obraznici si …continuand astfel probabil ca cei care sunt atrasi de bucatarie vor fugi din cauza chelnerilor.

 7. da asa este aquarium este si va ramane unul dintre cele mai apreciate restaurante cu specific italian

 8. Restaurantul aquarium este un restaurant cu preparate bune , dar eu am avut o experienta si la restaurantul la fattoria unde se mananca excelent de bine si deserturile sunt geniale. va recomand la fattoria.

 9. @dan dupa 17 ani decand egzista Aquarium se manaca la fel de bine, nu sa schimbat bravo Aquarium tine-ti-o tot asa!!!

Leave A Reply