Restaurante Bucuresti

Restaurant Asami

11

INCHIS!
Asami… un restaurant de lux, cam piperat la preturi. Servire facuta de ospatarite romance care nu prea iti zambesc. Nu am vazut nici-un japonez…

Restaurant Asami

Un restaurant de lux, cam piperat la preturi. Servire facuta de ospatarite romance care nu prea iti zambesc. Nu am vazut nici-un japonez, restaurantul era gol, muzica europeana, nici nu stiu unde a facut mancarea pentru ca a zis ca nu mai incinge plita pentru patru persoane.
In alta ordine de idei mai ieftin este sa mananci in Roma, Italia, unde preturile sunt mai bune ca in Romania, japonezi autentici, mancarea facuta in fata ta, super curat, muzica ambientala japoneza, plasma cu imagini din Japonia, totul SUPER OK.
Ce mai, in Italia este mult mai frumos si mai ieftin ca in Romania la restaurantele japoneze!
 

11 comentarii

 1. Uite Cheri, ti- e cunoscut acest Restaurant japonez?

  Te pupic. Even de miercuri are loc la restaurantul Muzeum, cu specific italian.

 2. Un restaurant de lux, c-am piperat la preturi, servire facuta de ospatarite romance carenu prea iti zambesc, nu am vazut nici-un japonez, restaurantul era gol, muzica europeana, nici nu stiu unde a facut mancarea pentru ca a zis ca nu mai incinge plita pentru patru persoane.
  In alta ordine de idei mai ieftin este sa mananci in Roma, Italia unde preturile sunt mai bune ca in Romania, japonezi autentici, mancarea facuta in fata ta, super curat, muzica ambientala japoneza, plasma cu imagini din Japonia, Totul SUPER OK.
  Ce mai, in Italia esta mult mai frumos si mai ieftin ca in Romania la Restaurantele japoneze

 3. Buna ziua,

  As dori o oferta de delivery(or pick-up), pt o petrecere de 100 persoane, incluzand sushi orez,avocado, vegetarian in genere(fara peste).

  Va multumesc

  Daniel Ticu

 4. Pe naiba. Portii mici, preturi mari,nu am vazut nici un japonez,mancarea slabuta(inghetata e o gluma nereusita),chelnerite antipatice. Comparativ cu ce am vazut dincolo unde se manca dublu calitativ si cantitativ si unde pretul era pe sfert NU MERITA. E TEAPA.

 5. Cristina Potgieter on

  Am mancat sushi la restaurante cu specific japonez aproape in toata lumea. Nu am intalnit o calitate atat de proasta si preturi asa de mari nicaieri in lume….doar la noi in Romania!!!!! Ce sa spun… este de asteptat.Dezamagita total!!!!!!

 6. Poatronii sunt sub orice limita ..restul sunt ok .. dar ospatarii sunt foarte foarte nesimtiti .. injura lumea pe la spate. . eu stiu ca am lucrat acolo ca bucatar de sushi

 7. Alexandrew on

  Nu stiu la care restaurant japonez a-ti fost voi dar va spun din propria experienta ca rest. jap. asami este unul foarte bun am fost impreuna cu cativa prieteni care intre timp si-au petrecut si zilele onomastice in acest restaurant , da ok chelenritele sunt romance Da nu au zambit tot timpul dar treb sa le intelegem si pe ele / calitatea preparatelor au fost super ok , sushi si teppanyaki impresionant se pare ca Restaurantul Asami si-a revenit in ciuda acuzelor voastre voi continua sa merg pt ca este si un rest.intim

Leave A Reply