Restaurante Bucuresti

Restaurant Asia

7

Inchis!
Decorat interesant, intr-un stil fusion cu tente predominant asiatice, restaurantul Asia are ceva dragutz. Totul sclipeshte de curatzenie, personalul este super-amabil, chinezariile sunt foarte bine temperate

Restaurant Asia

Totul sclipeshte de curatzenie, personalul este super-amabil, chinezariile sunt foarte bine temperate (imi aduce aminte de chinezescul Jade din Amzei, cel inchis din motive tainice mie, pentru ca mancarea si servirea erau foarte bune). Mancarea este tot un fusion, nu e autentic chinezeasca, dar este super. Il recomand celor ce au pareri preconcepute in legatura cu "chinezariile". Poate fi un punct de plecare in cunoasterea valorilor bucatariei chinezeshti.
Ma-la tofu a fost superb, orezul curry poate putin cam prea fiert, dar cu gust excelent, scoicile cu salata chinezeasca in sos de usturoi la fel de buna.

Restaurant chinezesc Asia

7 comentarii

 1. client pierdut on

  Am fost acum cateva zile la restaurantul Asia, in timpul pranzului, pentru a comanda un meniu de 11.9 ron caruia i se facea reclama.
  La intrare, am fost intampinati de un domn care ne-a condus la masa. Pana aici, toate bune. La cateva secunde insa dupa ce am primit meniul, am fost somati sa comandam imediat, ca pleaca bucatarul !!!! (era ora 14)
  Mai mult, acelasi domn (nu stiu daca era chelner sau altceva, nu purta uniforma) m-a lamurit imediat ca nu e nevoie sa caut in meniu oferta promotionala, nu se gaseste acolo, imi recita el felurile dintre care pot sa aleg. (mentionez ca sticla de cola pe care o vedeti tronand pe poza cu meniul oferta, deasupra intrarii in restaurant, e, citez, de reclama, nu e inclusa in meniu, era mai demult, valabila doar pe terasa…). Aleg si comand un meniu : vita cu ciuperci si orez cu legume. Mancarea a fost buna, insa portia era ridicol de mica, si, superbonus, am primit, fara vreo justificare/intrebare prealabila, pui cu ciuperci, in loc de vita cu ciuperci pe care o cerusem !!!! Nu a considerat nimeni de bun simt sa ma intrebe inainte daca vreau sau nu sa schimb comanda, sperand probabil ca nu o sa fac diferenta intre vita si pui.
  Multumesc deci restaurantului Asia pentru experienta deosebita.

 2. Am cautat mult timp un restaurant chinezesc in Bucuresti si singurul unde mancarea este cu adevarat buna(fara sa fie grasa), si pregatita de un bucatar chinez este Restaurantul ASIA. In plus, decorul nu este kitsch, ci modern si de foarte mult bun gust. La capitolul servire se fac mereu eforturi, iar clientii sunt tratati cu foarte mult respect de catre conducere.

 3. Cel mai slab restaurant chinezesc in care am mancat vreodata.
  A trebuit sa impartim doua meniuri la trei persoane. Am asteptat foarte mult sa ni se ia comanda scuzandu-se ca este aglomerat la bucatarie. Fara sa exagerez, am asteptat o ora sa ni se aduca mancarea care era rece! Nu ne-a adus insa orezul care a mai durat un pic. Am asteptat rabdatori cu mancarea in fata insa orezul adus intr-un final era rece!
  Am mancat in multe restaurante din tara si din strainatate si sunt in masura sa spun ca mancarea este foarte proasta, nu are nici o legatura cu specificul restaurantul, iar portiile sunt minuscule. Si va asigur ca nu sunt o persoana care sa aibe nevoie de cantitati mari de mancare la o masa. Nota de plata a fost mai piperata decat restaurante repectabile din categorie.
  Nu il recomand sub nici o forma!

 4. Nu mi-a placut mincarea, orezul este absolut oribil, iar rata pe plita cred ca statuse la fezandat saptamini de zile, avea gust de carne reincazita…. iar restul nu mai conteaza atita timp cit scopul principal este oricum ratat!

 5. Mie imi place restaurantul Asia, am mancat de putine ori acolo dar credeti-ma ca mi-a placut cu ce am fost servita.Este un loc intim si nu e de fite . Daca unora nu le-a placut vreau sa adaug k in orice local exista lucruri pozitive si negative, iar daca cineva considera ca exista restaurante perfecte din toate caracteristicile pe care le are un restaurant sa ma anunte si pe mine!!! :-)))

 6. DENIS KOLOKOTSAS on

  BUNA SEARA,AS DORI ,DACA SE POATE SA-MI TRIMITETI ADRESA DVS DE E-MAIL.
  DORESC SA VA TRIMIT PREZENTAREA DESPRE O STATUIE BUDDHA CARE V-AM SPUS CA O DETIN SI AS DORI SA O VAND……..

  CU RESPECT/ DENIS KOLOKOTSAS

Leave A Reply