Restaurante Bucuresti

Restaurant Barka Saffron

7

Restaurant Barka Saffron
Atmosfera de bar-club, sau orice altceva. Locatia arata ca interiorul unei ambarcatiuni.
Populara printre expatii englezi.

Restaurant Barka Saffron

Doar indienii au fost cunoscuti ca mari navigatori…
Din cauza atmosferei intunecate, nu prea am reusit sa zaresc ce mancam, si nici nu prea am reusit sa vorbesc prea multe cu ospatarul din pricina nivelului muzicii care nu permitea comunicarea.

Local popular printre expatzii englezi care se aduna in stil caracteristic, mananca repede, beau pana viata devine precum ceatza londoneza si pleaca pe 7 carari traindu-si dramele existentiale.
 

7 comentarii

  1. mancare excelenta , mojito mai bun ca in cuba , atmosfera de nota 10 , recomand cu caldura acest loc unic

  2. Comentariul de mai sus cu privire la asemanarea nepotrivita cu o barca mi se pare exagerat si cred ca vine din partea unei persoane careia ii cam pute totul in general, sau face fite de ochii lumii. Cum la noi in Bucuresti sunt inca destul de putine locuri unde gasesti si mancare buna si atmosfera , in care sa te si relaxezi , este un restaurant binevenit. Si chiar daca nu e facut cu buget mare (pentru ca se vede), macar are ceva special .Sunt o groaza de restaurante mai pretentioase in oras dar cu ambianta rigida ce nu lasa loc de relaxare.Am remarcat lampile de hartie , facute special pentru acest loc si mi-a mai placut aerul dat de biblioteca plina cu carti langa care am stat.
    Foarte ,foarte buna inghetata indiana de la sfarsit!

  3. Mancarea e relativ buna dar serviciul lasa foarte mult de dorit. Parca iti fac chelnerii o favoare cand iti aduc mancarea, dupa 40 min-1 ora de cand ai comandat, iar daca se intampla sa-ti aduca altceva si le zici atunci pregateste-te sa iti petreci toata dupa-amiaza acolo. Personal n-am mai vazut asa ceva pana acum. Intr-adevar locul e plin de straini dar asta pentru ca lucreaza in apropiere si n-au nici o alta optiune, nu pentru ca restaurantul exceleaza prin ceva. Si toata lumea se plange. Eu am luat actiune, prefer sa iau taxiul pana in Herastrau decat sa ma duc la ei. Pentru ca nu se merita pentru preturile super piperate si atitudinea aroganta si superioara a chelnerilor. Si mai rau, pentru ca o data ce pleci de la masa ai mai multi nervi decat orice coleg sau sef poate sa-ti faca la servici! Asa ca, daca aveti timp berechet, stati bine cu nervii si aveti buzunarul plin puteti sa-l incercati odata…

  4. Da, asa e, mancarea e ok, pentru gurmanzi. Ospatarii sunt aceeasi de ani de zile, niste plictisiti pe viata de fiecare data am zis ca nu mai calc pe acolo din cauza lor, cu toate ca sunt in relatii bune cu Monica Maurer. Cei mai slabi si mai aroganti ospatari din toata lumea. Comenzi incurcate, note gresite, nu stiu de ce nu ii schimba cred unii au 10 ani de cand lucreaza acolo

Leave A Reply