Restaurante Bucuresti

Adresa: 2-2A Dimitrie Cantemir Blv.
Tel: 335 64 09
08:00-24:00
info@caffemilano.ro
www.caffemilano.ro

Restaurant Caffe Milano

3

INCHIS!

Restaurant Caffe Milano 

Scara de acces in salonul de la etaj ne-a dat fiori; e atat de strans rotita incat numai faptul evident ca te poti uita pe sub fustele doamnelor (cand prinzi loc la parter) ar putea fi cauza.

3 comentarii

  1. In primul si in primul rand acesta nu este un restaurant ci un bar pt micul dejun,al doilea lucru este foarte scump si va voi spune si de ce:nu aveti nici CANTITATE nici CALITATE,portocalele cu care faceti spremuta sunt oribile,spuma pt capuccino este sub orice critica,fetele de masa le scuturati dar de schimbat cred ca le schimbati o data la 6 luni iar personalul pe care il aveti este la un nivel foarte jos,stiti mai bine ce vreau sa spun,sunteti italian si stiti cum este in italia.Cand intri inauntru ai impresia ca intri intr-un cimitir…..(nu costa bani sa zambesti)…..dati-va de lucru mai mult pt acest bar si nu restaurant….Bafta

  2. Ce spunati,ca fresh-ul de portocale pare a fi facut din fructe culese de diminata de pe dealurile Siciliei……hm hm ma faceti efectiv sa rad….eu cred ca sunt culese direct din Turcia………….haaaaa,mergeti in Sicilia si ve-ti vedea diferenta…haideti sa fim realisti……….ce spunati ca servirea este eficienta si binevoitoare………………haaaaaaaaaaaa….mai bine a-ti schimba personalul si ve-ti vedea ca totul va fi ok……eu de ex cand merg intr-un bar dimineta la micul dejun trbuie sa fie o placere,nu sa ma enervez in schimb la voi pleci cu o mie de nervi…..mergeti la Hilton si ve-ti observa ce mic dejun servesc si preturile sunt ok,in schim la voi costa si mult si nici nu e bun…….

  3. Alexandra on

    Un restaurant scump cu mancare remarcabil de proasta, am mancat cea mai proasta salata si pizza din Bucuresti; un serviciu incredibil de prost, cu chelneri ce pareau pur si simplu inapoiati mintali. Singurul lucru care salva acest loc a fost un pianist italian — care insa nu mai activeaza. Pacat, locatia e excellenta. Viunul – si el scump si prost.

Leave A Reply