Restaurante Bucuresti

Restaurant Cantina Verde

1

Cantina Verde – Mai mult decat un restaurant.

Restaurant Cantina Verde

Se spune ca oricine viziteaza Italia se poate indragosti de traditiile culinare si vinurile exceptionale.
Cu pasiune, suflet si perseverenta am reusit sa aducem mai aproape atmosfera primitoare a Italiei impreuna cu experienta gastronomica si vinurile atent selectionate, in Restaurantul Cantina Verde.

Incepand cu primele ore ale diminetilor estivale va oferim clasicul mic dejun Italian .. clasicul “cornetto si cappuccino” iar la pranz suntem pregatiti pentru orice fel de “pranzo d`affari” inclusiv o pizza italiana delicioasa.
Seara in schimb atmosfera discreta, muzica ambientala si bauturile selectionate desavarsesc savoarea preparatelor mediteraneene din peste si fructe de mare proaspete.
Daca nu doriti sa serviti cina va puteti destinde in zona de café-bar unde va invitam sa va rasfatati cu deserturile de vis, inghetata si cocktailurile pregatite cu atentie pentru o seara speciala.

Locatia Restaurant Cantina Verde este situata in Bucuresti, langa Billa Titan, si dispune de o parcare privata – in limita locurilor disponibile.

 Un comentariu

  1. Sigur că pot participa și băieții. Doar să eendeplinești ceea ce scrie mai sus. Neapărat să coetnmezi pe ambele bloguri.:)Chiar mă bucur că ai eentrebat.O zi frumoasă!

Leave A Reply