Restaurante Bucuresti

Adresa: 2 Ion Ionescu de la Brad Blv.
Tel: 0722 224 799
12:00-01:00

Restaurant Capricciosa

11

Restaurant Capricciosa – cu specific italian ce include si meniu vegetarian; capacitate 160 de locuri

Restaurant Capricciosa  

Restauratnt cu specific italian ce include si meniu vegetarian; capacitate 160 de locuri.

11 comentarii

 1. pai……..frumusel!!! manaci bine dar astepti mult
  ultima oara miam baut fresh-ul cand am terminat de mancat ca atunci mi la adus!!!

 2. UN FOCAR DE INFECTIE CARE AR TREBUI SA FIE INCHIS SI ARS. DIN 4 PERSOANE CARE AM AVUT GHINIONUL SA INCERCAM ACEST RESTAURANT, 3 AU FACUT TOXIINFECTIE ALIMENTARA. AL 4 LEA NU A MANCAT PIZZA CI NISTE SALATA ACRA SI URAT MIROSITOARE. FUGITI DE ACEST RESTAURANT SI SPUNETI SI ALTORA.

 3. e adevarat ca e plin si astepti dupa mancare si la pranz si seara. dar mancarea e fooarte buna. pare foarte aproape de ce se mananca in Italia si cred ca asa cred si italienii care inunda locul.
  chelnaritele nota 4 dar mancarea buna… mai ales carnea si pastele.

 4. Este de nedescris,pastele si carnurile de ex sunt sub orice critica….un filet de vaca nu se poate manca,lasa de dorit si pe deasupra mai costa si un sacco di bani…ma….trebuie sa oferiti calitate,nu cantitate daca vreti sa va recastigati clientii altrimenti incet incet va ve-ti pierde clientela……….un alt lucru foarte important:ospatarii ar trebui sa fie mai cu zimbetul pe buze si cu mai putine pretentii de spaga,nu au stofa de a face acest servici,eu am lucrat 12 ani ca ospatar,dar cand mergeam la servici,prob le lasam acasa…….nu sunt atenti la comenzi si sunt cu capul in nori,comanzi o pizza si te trezesti ca i-ti aduce paste si multe altele,cred ca este mai bine sa ma opresc aici……A-ti mai lucrat si in Italia……..haaaaa

 5. Am uitat sa specific un lucru foarte foarte important,toaletele dumneavostra sunt un focar de infectie,cred ca wc ecologice sunt de 1000 de ori mai curate…eu personal nu va mai pot aduce nici un client din Italia pt ca efectiv este oribil si mai ales rusinos,va intereseaza numai sa va creasca buzunarul si restul dumnezeu cu mila….ospatarii nu au o uniforma adapta,vara sunt incaltate cu papuci……….blaaaahhh……..unde a-ti mai vazut in Italia ospatari incaltati cu papuci?Farfuriile care t-i se aduc cu mancare t-i se trantesc in fata de parca le-ai fura,si mai pretind spaga………..Aspectul restaurantului de afara seamana cu o halla,intrarea si giamurile restaurantului sunt foarte murdare……cat credeti ca va merge asa cu smecherie si mizerie?Dumneavoastra faceti o socoteala:eu vin in Rom de 5 ori pe an,pe linga mine mai vin in jur de 40-50 de pers si ve-ti vedea cati clienti pierdeti si plus sunt multi care au acceias problema………dati-va de lucru si puneti acest restaurant pe piciore cum era in primele luni in care a-ti deschis.Bafta

 6. Eu am mancat bine de fiecare data.E adevarat ca sunt cam inghesuite locurile de pe terasa si uneori chelneritele cam nepasatoare insa sunt singurele defecte pe care pot sa le gasesc.

 7. Mancare f buna, servicii de nota 0 !!!!!! Draga proprietar, chiar nu-ti pasa? Incredibil pentru un restaurant cu pretentii, chiar personalul care serveste in restaurant nu poate fi invatat macar regulile bunului simt? Cred ca pierdeti multi clienti din acest motiv si pana la urma si cei obligati de circumstante sa va foloseasca localul vor renunta…Vezi Taverna Sarbului – servicii f bune!Si poate se mai deschid si alte restaurante cu specific italienesc in zona!

 8. nu inteleg de ce atata valva pentru acest restaurant??m-am simtit ca la o cantina studenteasca,fum la greu ,multa lume,mesele aproape lipite una de alta de te uitai la vecinul in farfurie,chelnarii veneau dupa 30 de minute,iar celebra pizza,este de 1000 de ori mai proasta ca la quattro stagioni.cumplit restaurant.

Leave A Reply