Restaurante Bucuresti

Restaurant Da Renzo

1

Inchis! Restaurant Da Renzo te asteapta sa-ti petreci cele mai frumoase momente intr-o atmosfera familiala, alaturi de cele mai rafinate mancaruri italiene. Restaurantul este situat convenabil in zona Dristor, pe strada Constantin Nottara, intr-un mediu lipsit de agitatie.

Odata cu deschiderea restaurantului, au inceput sa puna in aplicare principiul ce a stat la baza intemeierii localului, si anume acela de a transforma activitatea obisnuita de a manca intr-o oportunitate de relaxare, rasfatare a gustului si al simturilor, toate acestea la preturi accesibile.

Restaurant Da Renzo

Proprietarii restaurant Da Renzo despre cel mai recent restaurant italian din Bucuresti:
 

"Suntem Renzo si Anda, avem 20 de ani de experienta in prepararea meselor apetisante. Pasiunea comuna pentru arta bucatariei este ingredientul nostru secret si neperisabil. Impreuna cu alti pasionati de profesie am format o familie extinsa si vrem sa va demonstram de ce suntem in stare. "Riscati" sa va indragostiti de preparatele noastre, inca de la prima degustare. Iar pentru ca nu punem piper cand facem preturile, iar personalul de servire e ospitalier, va va fi usor sa ramaneti fideli. Va atentionam ca e posibil sa deveniti chiar dependenti…"

Un comentariu

  1. Mircea Elena on

    Imi ajunge la urechi de aparitia unui nou restaurant italienesc deschis in zona Dristor, catre Dudesti. Fara a sta prea mult pe ganduri, undeva intr-o joi, pe saptamana trecuta, ajung la acest calduros camin, cum l-am numit in minte odata intrata in incinta. Ne-a intampinat un ospatar foarte amabil, ne-a condus la masa. Am apucat sa comandam doar de baut, iar in cateva minute, ne-am rasfatat cu prezenta unei doamne foarte dragute care ne-a recomandat ce putem servi. Era atat bucatareasa principala, cat si unul dintre proprietarii acestui loc. Si asa am inceput o seara minunata. Ca aperitiv am servit conform recomandarilor, o salata din peste si fructe de mare mixte. La felul principal, ne-am delectat cu o portie de linguine cu fructe de mare, am incheiat cu un file de dorada in pat de legume si cartofi la cuptor.
    Si ca sa nu las cititorilor doar o parte din meniu in scris, adaug faptul ca salata a fost un pur rasfat, un adevarat deliciu, pastele ne-au incantat si cele mai pretentioase gusturi, iar dorada… A fost mai mult decat ne asteptam, a fost un final de meniu ca in povesti. Pe langa toate astea, am ales sa servim, un vin roze, adus tocmai din Italia pe meleaguri romanesti. Un vin cu o savoare pura, a fost ca un parfum presarat peste toata cina minunata. Din pacate nu am apucat sa servim niciunul din deserturile oferite de acest loc inedit, nu pentru ca nu aveau, dar portiile si asa extrem de generoase, nu ne-au permis. Cum nu-mi sta in caracter sa postez opinii pe internet referitor la locurile unde mai servesc cina, acesta, m-a facut totusi sa incerc.
    Din inima, va spun tuturor ca merita incercat si POFTA BUNA!

Leave A Reply