Restaurante Bucuresti

4 comentarii

  1. Super restaurant. Super ospatari. Mancare asa si asa.
    Management (sau patroana, ce-o fi) naspa rau.
    Daca va duceti, ocoliti baba blonda cu buze cat casa si figuri de matroana 🙂

    In rest, nota 10.

  2. mie nu mi s-a parut asa super. nu mi-a placut comportamentul chelnerului, apoi nu aveau nici un vin italian din lunga lista din meniu, am primit painea cand sa terminam felul doi, cu toate ca o cerusem dinainte. mancarea a fost buna, dar la preturile practicate se merita mers in alta parte, la bastilia sau la kiraly, unde mancarea e de-a dreptul rafinata. poate dantes e bun pentru pizza si spaghete, nu stiu. dar nu e un restaurant cu pretentii, cum era boccacio si cum ma asteptam eu sa fie si dantes.

  3. Eu am tot mancat in zona multa vreme si pot spune ca pe vremea cand acest restaurant se numea Boccaccio,era un restaurant Italian unic cu un meniu unic in Bucuresti si in tara.Mi-au placut foarte mult Rosette al forno si Canelonii facuti in casa.
    Dupa transformarea in Dantes a venit si schimbarea care a shocat Dorobantiul .Un Design ce lasa de dorit cu un aer de Bordel de cea mai joasa speta.Mancarea relativ buna (am trecut prin multe preparate si nu m-au inpresionat asa mult).Preturi cam maricele pentru ceea ce inseamna servicii,atmosfera, calitatea mancarii.
    Am auzit ca a fost inchis o perioada buna de timp pentru renovare si redeschis de curand. Am fost, am vazut, am tras concluzii.
    De ne recunoscut.
    De cand am intrat,un aer de eleganta ma lovit in fata,am observat ca barul de la intrare nu mai era la locul lui, in schimb un nou bar mai elegant ii tine locul cu succes in salonul de la parter.
    Ospatarii sunt imbracati elegant si sunt tot mai nerabdatorii sa te serveasca.Am fost intampinat de la intrare cu caldura.
    Mancarea Buna si variata, la preturi mai mici.
    Am fost cu prietena mea si ea a observat aceste schimbari,am ramas amandoi placut impresionati de noul Look si de gustul mancarii.
    Ceva se intampla acolo.Cred ca au un alt manager care stie intradevar sa scoata in evidenta potentialul acestei locatii.
    Recomand cu caldura acest local, pentru o cina romantica, un pranz de afaceri , s-au o petrecere la mansarda.
    Merita sa aruncati o privire.

Leave A Reply