Restaurante Bucuresti

3 comentarii

 1. Un restaurant care mi-a placut foarte mult.
  Aglomerat la sfarsit de saptamana, e de preferat sa va faceti rezervare.
  Destul de cald din cauza numarului mare de oameni si cu muzica doar un pic prea tare.
  Daaar..mancarea intrece orice asteptari – kebab cu sos de iaurt si menta, miel marinat cu legume, humus, cataiful..extraordinare, deosebit de savuroase, minunat pregatite si la preturi nu foarte mari.
  Ayranul foarte bun. Mi-a placut in mod special felul de prezentare a mancarii,pe tipsii de arama sau farfurii de portelan cu motive specifice.
  Atmosfera de nota 20, muzica specifica, pana si dansatoare.
  Pentru mine este unul din restaurantele preferate.

 2. Am fost sambata cu un grup de amici, facand rezervare in prealabil. Calitatea serviciilor au fost mai slabe decat in complexul studentesc regie. Facusem rezervare pentru 8 persoane. Cand am ajuns la fata locului dupa ce au vorbit intre ei 3 chelneri ne-au dat o masa unde incapeam cam 6 persoane. Comanda a fost luata in cca 25 de minute, si dupa alte 20 de minute ne-a fost adusa doar bautura. Mancarea ne-a fost adusa dupa o ora jumate. Ne-au intrebat totusi politicos daca mai vrem comanda sau dorim sa o refuzam. Am acceptat-o in cele din urma. Nu mai aveau humus, si ne-au adus vinete zicand ca isi cer scuze si ca astea sunt din partea casei. La urma pe nota de plata se afla si humusul (16 lei). Normal ca nu l-am platit.

  Mancarea este bunicica. Am dat 29 lei pe un chebab de pui cu ceapa si varza rosie.

  Nu prea recomand.

 3. Ascut, dat la perie cutite de bucatarie, toporase, foarfeci etc – la clienti, la restaurante, shaormarii, cantine ma si deplasez la domiciliul clientului sau a restaurantului; in Bucuresti, pret 3 RON / cutit, daca aveti peste 20 cutite pret 2 RON / cutit, ma deplasez pentru minim 7 cutite e-mail: tocilarie_buc@yahoo.com – Telefon : 0768762420

Leave A Reply