Restaurante Bucuresti

Restaurant Don Corleone

0

Restaurant Don Corleone are deja o istorie si o traditie pentru locuitorii zonei Calea Calarasi. Probabil nu exista om care sa nu fi mancat sau sa nu fi comandat odata pranzul de la Corleone.

Restaurant Don Corleone

Locatia s-a deschis din dorinta de a oferi angajatilor din zona posibilitatea de a manca un pranz gustos, sanatos si rapid, foarte aproape de birou. Meniul este foarte variat, au vrut ca atunci cand trei colegi pleaca din birou, iau unul vrea pizza, doamna vrea salata si al treilea ar manca un muschi de vita, toti trei sa gaseasca ceea ce isi doresc in ziua respectiva.
La restaurant Don Corleone gasiti totul in acelasi loc cu preturi pe 100 gr, astfel incat sa puteti gusta din mai multe preparate in acelasi timp.

Pentru livrari la birou, sau pentru comenzi la domiciliu, sectoarele 2 si 3 sunt vizate. Patronul restaurantului tine foarte mult la calitatea preparatelor pe care le ofera clientilor, asa incat cine locuieste mai departe e invitat seara la restaurant, pentru meniul a la carte.

Informatii suplimentare despre specific, atmosfera si servicii la restaurant Don Corleone puteti citi in interviul cu "Don Corleone" – seful.

Leave A Reply