Dupa prima experientza foarte placuta,a doua a fost suficienta pentru a demonstra ca orice minune dureaza trei zile.
Restaurant Garibaldi
Ospatarii nu s-au omorat cu firea in ceea ce privea servitul, nici foarte nesimtiti n-au fost (am vazut mult mai rau), dar aveau aerul ca i-am deranjat si priveau lumea foarte de sus.
Poate doar cand au aruncat pe masa acel "coperto" au sarit calul putin. Daca e din partea casei inteleg sa ti-l aduca si atunci cand nu-l ceri, dar daca aceasta mitocanie costa 10 RON scris apasat pe nota de plata… prefer sa mananc in alta parte acele doua felii de paine sleita de uleiul ce curgea din rosiile de deasupra. Desi as prefera sa nu ma ating de ele, asa cum am facut si la Garibaldi, dealtfel.
Crevetii in sos de cognac au fost ok. Salata cam saraca. Adio!
18 comentarii
super mancare,servire, locatie , super fitze,preturi duble fata de alte restaurante
preturi incredibil de mari pt ce ofera, bacsisul e obligatoriu (inclus in nota de plata), ceea ce e total aiurea, iti forteza mana si pentru ce…se mananca de 1000 de ori mai bine in alte parti…
RUSINE!!!
Am fost, am mancat si tre sa spun ca parerile celorlalti sunt total pe langa, nu stiu pe unde ati fost voi dar eu pot sa va asigur ca nimic nu a lasat de dorit la Garibaldi, Locatie exceptionala, discreta, linistita, eleganta, …, sa nu vorbim de colectia de vinuri rare si bune ( din Franta, Italia, Spania) numai acest aspect rastoarna afirmatiile ratacioase, salonul de trabucuri, iara un punct forte, unde pe langa tigari de foi se poate savura si din colectia impresionanta de Cognac-uri, Grappa, Whiskey, … Serviciul e impecabil, am avut placerea sa fim seviti de Bucatar, un obicei comun in occident, Pino Balducci, un maestru in ale gatitului.
Cat despre bani,nu mi s-a parut iesit din comun, adica banii astia ii dau si la Trattoria, Casa Di David Aquarium, Casa M, Al Dente, La Fattoria, Zerillo’s, la orice Restaurant de lux din Bucuresti.
Profesional cu profesionisti, itimitate, eleganta si curatenie !
Merita sa incerci, pentru ocazii deosebite si oricand esti pe acolo !
Nu uita, cele mai rafinate specialitati italienesti !
Mihai – din Bacau
FUGITI CAT MAI AVETI TIMP SI BANI PE CARD-URI!!! FITZE DE PROST GUST, VINURI DE COLECTIE BAGATE PE GAT DIN VINOTECA PROPRIE, LA 1500 RON / STICLA, PRETURI MAI CEVA CA PE COASTA DE AZUR ! NU MAI CALCAM PE ACOLO IN VECI !
Eu am calatorit prin lume si sincer sa fiu, cred ca intre celebrul restaurant L’Orangerie din Los Angeles si Garibaldi din Bucuresti nu este mare deosebire. In ambele se mananca exceptional, garantat nu exista absolut nimic scos din cutie de conserva ci este totul proaspat iar bauturile sunt fine si acopera gusturile cele mai rafinate. Bravo!!!
Total de acord cu cei care sunt contra acestui restaurant!
Lucrez in cladirea care este perete in perete cu Garibaldi, o cladire de birouri.
Lucrez in achizitii si s-a intamplat ca unele intalniri sa le avem la Garibaldi.
Preturile sunt enorme si nejustificate in comparatie cu alte restaurante, dar din comoditate sau lipsa de timp a trebuit sa apelam la serviciile acestui restaurant.
Vara e plin de nunti si alte evenimente si in locul pianului pe care il tin de forma in curte, se canta manele in draci!
Nu sunt multumita si , pe viitor, sper sa imi planific altfel timpul incat sa nu mai iau masa la Garibaldi doar fiindca e mai aproape.
ultima masa de afaceri a costat in jur de 17 milioane pentru 6 persoane si credeti-ma ca nu au fost comenzi care sa justifice aceasta suma.
O zi placuta!
MULTUMIM TUTUROR CLIENTILOR CARE NE ADUC ASTFEL DE RECLAMATI DAR NU SA INTELES UN LUCRU ACEST RESTAURANT ESTE DE LUX CU VINURI SI PREPARATE CULINARE PROASPETE SI ADEVARATE NU CA LA ALTE ….VA RUGAM FRCVENTATI SUPERMARKETURILE SI GATITIVA ACASA SI ECONOMISITI TIMP SI BANI SI NU MAI GANDITI NEGATIV CA NU STITI PE CE LUME TRAITI INTERESATIVA SI DUPA ACEA ARGUMENTATI
Domnule Neacsu, nu am avut onoarea sa vizitez restaurantul dvs. dar dupa ce v-am citit ‘opera literara’ postata aici, nici nu cred ca o voi face. Va scuz pt. faptul ca sinteti agramat si semi-analfabet, dar in nici un caz aceasta atitudinea de mahala nu este acceptabila! Faptul ca lucrati la un ‘restaurant de lux’ trebuie sa se vada si in conduita dvs , nu doar in preturi. …Dar de ce ma suprinde acest lucru? Confirmati exact ceea ce au povestit vizitatori de-ai dvs. in mesajele de mai jos.
ACIDUZZA STIU CINE ESTI …VAD CA STERGI DOAR MESAJELE POZITIVE DAR NU SI PE CELE NEGATIVE ..CARE ESTE INTERESUL TAU? DE FRICA O SA STERGI SI ACEST MESAJ..:)))
Stimate Neacsu,
Degeaba postati mesaje pozitive la adresa localului pe care-l manageriati, asta nu schimba in bine calitatea serviciilor pe care le oferiti.
Pentru stiinta dumneavoastra, comentariile de pe bucharest-guide.ro au un sistem de verificare care arata foarte clar ca TOATE comentariile care au fost sterse fusesera scrise de catre aceeasi persoana care se adresase clientilor nemultumiti de serviciile restaurantului Garibaldi intr-un mod extrem de profesionist. Persoana este semnata Cristian Neacsu. Dupa cum ati putut lesne observa, acel comentariu n-a fost sters, dovada a faptului ca noi incercam sa avem o atitudine corecta si echidistanta.
In ceea ce priveste comentariul aciduzzei va putem demonstra cu probe ca nu a fost scris de editorii bucharest-guide.ro, asa cum incercati sa insinuati in comentariul deplasat in care v-ati semnat dom.
Daca doriti probe, vi se vor pune la dispozitie, desi suntem convinsi ca va simtiti cu musca pe caciula oricum.
Ca o concluzie: daca doriti sa raspundeti comentariilor facute pe bucharest-guide.ro o puteti face linistit si in limita bunului simtz, dar sub identitatea de reprezentant al localului Garibaldi, nu ascuns sub cine stie ce alte nume false.
P.S. La fel de puerila este si postarea de comentarii denigratoare la adresa restaurantului Casa di David.
Ati facut asta in nenumarate randuri.
Renuntati la aceste mizerii, stimate Neacsu, e un sfat total dezinteresat.
Draga domnule Admin as dori sa i-au contact personal cu dumneavoastra sau dat-mi nr. de telefon unde va pot contacta pentru o discutie.URGENT!!
e super restaurant … mancarea excelenta,la intrarea in restaurant vitrina cu pesti, homari, calcani, fructe de mare te da peste cap daca ai putea sa mananci i-ai alege pe toti:))) si am uitat primirea in vinoteca cu degustare la vin nu mai spun .. nota 10++++ BRAVO
spre deosebire de alte restaurante…unde ospatari se uita la ce bagi si ce scoti din gura ,,,acest minunat restaurant iti ofera urmatoarele servicii: inimitate,mancare excelenta,servicii de lux ,multa seriozotate,sa nu uitam de vinoteca (vinuri excelente din nenumarate colectii),camera de trabucuri cu coniacuri fine si multe altele care nu le gasesti la orice colt de strada,servicii de lux la preturi de lux,,felicitarii nenumarate la adresa patronului,conducerii,ospatarilor si nu in ultimu rand bucatarilor,,,ast nerabdator sa revin la voi!!!!
Dragilor,daca nu va permiteti o masa la un asemenea restaurant de lux,eu zic mai bine sa stati acasa sau sa mergeti in alte locatii unde va puteti permite…poate asa incetati cu negativismele!Mancarea este foarte buna,intotdeauna proaspata,este curatenie iar servirea impecabila!!Vi-l recomand cu incredere!!
Bun gust, rafinament, bauturi fine, bucate alese, servicii de exceptie! Intr/un cuvant GARIBALDI
categorie lux!
AM REVENIT LA RESTAURANUL SI CU PARERE DE RAU AM AFLAT CA NU MAI LUCREAZA ACOLO PRIETENUL NOSTRU CRISTIAN CARE NE RECOMANDA SI NE SERVEA CU CELE MAI BUNE PREPARATE CULINARE SI BAUTURI FINE STIA SA-SI VANDA MARFA NE PARE FOARTE RAU ERA SARE SI PIPERUL RESTAURANTULUI.FOARTE MARE GRESEALA DIN PARTEA CONDUCERI NU SE GASESC MULTI OAMENI CA EL .STIE CINEVA LA CE RESTAURANT LUCREAZA VA MULTUMESC.
Mai, astia de la Garibaldi l-au dat afara pe Neacsu ala si-acum isi face, sarmanul, lobby pe site-uri, poate-poate vede cineva si-l re-angajeaza.
looooool