Restaurante Bucuresti

Restaurant IL CANTUCCIO

2

Vis-a-vis de Gara Filaret e restaurantul Il Cantuccio – o terasa frumusica, aranjata cu gust, cu flori in ghivece suspendate pe scheletul din lemn, frumos integrat in separeuri din panza de cort. Placut! Primirea a fost facuta de o fatuca plinuta si binevoitoare.

Restaurant IL CANTUCCIO

La restaurant  Il Cantuccio veti descoperii un loc prietenos, cald si primitor, in care  iubitorii de preparate internationale in general  si cele italienesti in special  pot aprecia  o adevarata arta gastronomica.
Localul dispune de 100 locuri, impartite in mai multe saloane, cat si de o frumoasa terasa pentru sezonul cald.
Subsolul personalizat, ofera posibilitatea desfasurarii de  evenimente tematice, private sau protocolare.

2 comentarii

  1. Restaurat cu o mare varietate de retete si specialitati. Ce se afla in topul meu sunt pastele carbonara(cred ca cele mai delicioase din cate am incercat- si am incercat cu gluma ), papanasii…si puiul cu gorgonzola. preturi ok si servicii la fel. Eu deja ma simt ca acasa, merg acolo de vreo 3 ani..acceasi calitate a mancarurilor si n-am intampinat ever vreun incident neplacut.

  2. il cantuccio on

    La il cantuccio se poarta personalul de parca tu ii servesti pe ei . Dupa ce au uitat sa ne aduca anumite sucuri se uitau urat cand le atrageam atentia. Mancarea e de calitate medie dar la preturi de fitze. Deci nu recomand acest restaurant.

Leave A Reply