Restaurante Bucuresti

Adresa: 64 Av. Stefan Protopopescu Str.
Restaurant Il Gambero Rosso
Tel:021-230 32 10
Fax:021-231 26 31
12:00-24:00

Restaurant Il Gambero Rosso

12

Restaurant Il Gambero Rosso – restaurant italian, cu aspect de afacere de familie, Il Gambero Rosso nu exceleaza prin nimic. Servirea e lenta spre foarte lenta(in primul rand datorita personalului insuficient), dar e foarte amabila.

Restaurant Il Gambero Rosso

Restaurant italian, cu aspect de afacere de familie, Il Gambero Rosso nu exceleaza prin nimic. Servirea e lenta spre foarte lenta(in primul rand datorita personalului insuficient), dar e foarte amabila.

Mancarea e in limitele bunului simt dar nu impresioneaza, iar preturile sunt mari pentru un local familial. Atmosfera este placuta si linistita. 

Terasa restaurantului Il Gambero Rosso este intima si relaxanta, daca ar reusi sa rezolve problema tantarilor, ar fi cu adevarat o placere, pe timp de seara.
 

Citeste mai mult despre restaurantul Il Gambero Rosso

 

12 comentarii

 1. restaurantul vostru este atragator an ceea ce priveste antalnirile de afaceri ori gazduiri de protocol de un analt rafinament ce ancanta si ochil si papilele gustative

 2. Te felicit Catalin!!! Pentru deschiderea si pentru faima restaurantului, sa ai bafta si succese!!!
  Salutari din Taru’ Ieshilor!!! 😉

 3. Am mancat la restaurantul Il Gambero Rosso, e in spatele cladirii Automatica, intr-o casa cu etaj.
  Mancarea nu e rea, dar am mancat si mai bune, probabil depinde de toanele bucatarului. Preturile Il Gambero Rosso mi s-au parut mari, de exemplu la Verdi sunt mai mici si servirea mai rapida.

 4. am fost o singura data la gambero si nu mai calc pe-acolo. desi restaurantul era aproape gol (doar 2 mese ocupate), serviciile au fost execrabile. ne-a intampinat un domn care nu vorbea decat italieneste (pTRONUL PROBABIL) SI NE-AM CHINUIt SA-I EXPLICAM 5 MINUTE CE VREM SA BEM. bauturile au inceput sa soseasca abia dupa 15 minute si le-a adus pe rand, deci a durat vreo ora pana am primit cu totii bauturile. de mancare ce sa mai vorbesc. am luat o salata cu fructe de mare (care avea vagi urme de creveti si caracatita in rest numai frunze) si a costat vreo 40 lei. altii si-au luat paste, portiile fiind foarte mici si neavand cine stie ce gust. intr-un cuvant, preturi nejustificate si servicii proaste.

 5. Mancare stricata ,preturi exagerate,gandaci,farfuri ,pahare si tacamuri murdare,preturi exagerate pt ce ofera….in meniu sunt multe feluri ce mancare si bauturi dar cand ceri ceva nu au aproape nimic, iar cele care sunt risti sa fie vechi

 6. vai de mine e oribil ca restaurant.mancare tricata dulciurile infecte serviciul lasa de dorit acel marcelo un mare alcolist el gateste el primeste el spala vasele e de unica folosinta .aveti grije ce comandati oameni buni COLCAE GANDACI IN MARE STIL

 7. vai de mine e oribil ca restaurant.mancare tricata dulciurile infecte serviciul lasa de dorit acel marcelo un mare alcolist el gateste el primeste el spala vasele e de unica folosinta .aveti grije ce comandati oameni buni COLCAE GANDACI IN MARE STIL

 8. inca mai e in functiune baraca aia.mancare sticata si foarte scump,si acel MARCELLO e tot timpul in coma alcolica

Leave A Reply