Restaurante Bucuresti

Restaurant Il Giardino Segreto

1

Restaurant Il Giardino Segreto
„Poate ca placerea gustului este o emotie. O emotie care ne inspira si care vine
dintr-o experienta personala si culturala, trecand prin istoria noastra.”

Restaurant Il Giardino Segreto

Aroma este un parcurs poliedric ce se alimenteaza din toate simturile noastre.

Se spune ca, legandu-te la ochi,  concentrarea creste , receptia papilelor gustative se acutizeaza, sensibilitatea mirosului se accentueaza… este posibil, dar, Restaurant Il Giardino Segreto crede ca  perceptia estetica a gustului  este o experienta completa, o calatorie ce traseaza un echilibru intre creativitate, substanta si imagine.

 

 
Seful  bucatar la Restaurant Il Giardino Segreto este Catalin Ivanof. Multumita lui, bucataria restaurantului “Il Giardino Segreto” este acum o  bucatarie italiana evoluata, care, chiar si prin nerespectarea in totalitate  a retetelor   traditionale, deriva din aceasta, intr-un echilibru constant cu experimentele culinare.
 

Acest concept este exprimat cu claritate exemplara in diverse preparate, ce reflecta istoria si radacinile in modul de abordare a diferitelor tipuri de paine de casa sau dulciuri, preparate si regandite, imbracate intr-o forma geometrica mai “elaborata”, folosind cele mai bune si proaspete ingrediente de pe piata romanesca, dar si importate direct din Italia.

 
Restaurantul Il Giardino Segreto are o splendida fereastra panoramica catre gradina Patriarhiei si este gazda desavarsita pentru evenimentele dumneavostra private sau corporatiste.
 

 

Un comentariu

Leave A Reply